Jump to content

Următoarea Oprire... TruckersMP!


Acvilla

Recommended Posts

Bus_Release_Banner.png

 

Salutare tuturor!

 

Din momentul în care s-a sugerat inițial introducerea unui autobuz pe TruckersMP,  această idee a fost întâmpinată cu mare entuziasm atât din partea comunității, cât și din partea echipei de staff. A trecut o perioadă de atunci, însă am lucrat extrem de mult în culise, împreună cu noii noștri parteneri de pe DBus World, astfel încât autobuzele de pe TruckersMP să devină realitate. 

 

Așadar, este o mare plăcere să anunțăm că de acum puteți conduce un autobuz pe TruckersMP și că puteți juca acest joc într-un mod total nou! DBus World putea fi jucat pe single-player, iar acum puteți să experimentați modul alături de alți utilizatori pe multiplayer.

 

Pe TruckersMP, dorim întotdeauna să oferim utilizatorilor noștri un produs final perfecționat și rafinat. Așadar, acest întreg proiect a însemnat ceva mai mult decât o simplă adăugare a unui model nou de vehicul pe joc. Vom introduce câteva trăsături revoluționare și nemaiîntâlnite. Sperăm că asta va aduce un plus experienței.

 

Deci, ce mai așteptăm? Haideți să vedem ce s-a adăugat!

 

GIF3.gif

 

 


 

O modalitate complet nouă de a juca TruckersMP

 

Una din cele mai semnificative schimbări este adăugarea Bolloré Bluebus-ului pe serverele noastre, care a fost deja văzut de către unii jucători cu ochi de vultur. După cum s-a menționat mai devreme în mai, acesta va fi momentan singurul autobuz, întrucât dorim să aveți parte de cea mai bună performanță posibilă, fără probleme cauzate de dimensiunile fișierelor și de animații. Pe lângă asta, am adăugat și asistență pentru clientul de DBus World pe serverele de TruckersMP, ceea ce reprezintă o parte vitală a acestui mod.

 

Experiența jucătorilor se va îmbunătăți datorită sistemului personalizat pentru pasageri, care permite pasagerilor să intre în autobuzul acestora. Acești pasageri așteaptă în stațiile de autobuz de pe parcursul rutei pe care călătoriți și pot fi transportați la destinația acelei rute. Pentru a permite pasagerilor să intre în autobuz, va trebui să opriți în zona marcată și să urmați instrucțiunile care vi se oferă pe ecran.

 

GIF4.gif

 

Pentru a oferi o experiență realistică și pătrunzătoare, actualele și următoarele stații de autobuz sunt anunțate auditiv pe joc! Pe lângă asta, toate stațiile de autobuz se află în zone fără coliziune, prin urmare nu veți întâmpina probleme în zonele aglomerate. Veți putea conduce către o mulțime de orașe, ceea ce semnifică o varietate nesfârșită de posibilități, iar noi ne propunem să extindem aceste posibilități pe viitor!

 

 


 

Deci, cum funcționează?

 

Mulțumită parteneriatului nostru cu DBus World, sistemul de autobuze de pe TruckersMP funcționează direct împreună cu clientul de DBus World. Asta înseamnă că jucătorii pot astfel să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă. Selecția liniilor se va face prin client, în timp ce restul se întâmplă pe joc. Puteți afla mai multe despre cum să instalați și să folosiți DBus World împreună cu TruckersMP, prin citirea articolului nostru din knowledge base, pe care îl puteți accesa dând click aici. Ca să vă ajute, avem aici și o listă de întrebări frecvente, care pot să vă ofere răspunsurile pe care le căutați.

 

În mod implicit, veți avea o selecție amplă de linii prestabilite, ce au fost create de către echipa noastră. Acestea garantează oferirea unei călătorii grozave, având diverse rute ce se desfășoare printr-o multitudine de țări și zone din ETS2. Totuși, pe lângă asta, puteți să vă creați linii personalizate, prin intermediul DBus World-ului! Procedura de urmat pentru a face asta este destul de directă, întrucât majoritatea informațiilor necesare sunt evidențiate, alături de un simplu ghid pas-cu-pas. Puteți să aflați mai multe despre cum să creați linii personalizate, dând click aici.

 

 


 

GIF1.gif

 

Sperăm că sunteți la fel de entuziasmați ca și noi cu privire la această nouă funcție de pe TruckersMP! S-a lucrat mult timp la asta și va fi minunat ca în sfârșit să vedem că jucătorii ies pe drum și utilizează acest nou sistem. Mulțumim că ați citit acest blog și sperăm că această nouă funcție va fi satisfăcătoare!

 

-Echipa TruckersMP

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.