Jump to content
  • 0

banım kalktığı halde oyuna girdiğimde banlı görünüyorum

[C*]ANGARALI[C*]

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Merhaba @[C*]ANGARALI[C*],

TruckersMP profilinizi kontrol ettim ve herhangi bir şu an aktif olan ban/yasak göremedim. Sorununuz devam ediyorsa buradan yapılabilecek/halledebilecek bir şey yok gibi görünüyor. Normal şartlarda şu an sunuculara giriş yapabiliyor olmalısınız.

Eğer sorununuz devam ediyorsa https://truckersmp.com/support/ticket/create bu bağlantıdan ''Account Issues'' kategorisine bir destek bileti açmanız gerekiyor. Ayrıca size yardımcı olmak için istenen bazı bilgileri doğru doldurmayı unutmayın.

Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.

• 0

Merhaba,

Yasaklar UTC zaman dilimine göre verilmektedir. Ülkemiz coğrafi konumlar nedeniyle şu anda UTC+3 zaman dilimini kullanmaktadır. Bu yüzden verilen yasağa 3 saat daha eklemeniz gerekmektedir. Ayrıca şuan bir sunucuya bağlanmış görünüyorsunuz.

Saygılarımla,

Sneezy

• 0

Merhaba,

Aradığınız cevabı yukarıda verilen cevaplarla aldınız mı?
Sorununuzun/sorunuzun durumunu onaylamanız forumu her zaman düzenli tutmamıza yardımcı olur!

Saygılarımla,
Cute Fast
TruckersMP - Support

truckersmp-logo-sm.png

----------
role_Support.png.ad716e35768b3c7e90fca2dZZdd5tf.png

Languages/Diller: 1f1f9-1f1f7.png  (primary) /   1f1fa-1f1f8.png 1f1e9-1f1ea.png

Support - Appeal - TruckersMP Rules - Feedback - Report

• 0

Merhaba,

Destek sistemi üzerinden sorununuzun çözüldüğünü belittiniz ve bu yüzden burada açmış olduğunuz konunuzu Çözülmüş Konulara taşıyacağım.

Gelecekte başka sorularınız veya sorunlarınız olursa Yardım/Destek bölümünden veya Buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler.

Saygılarımla,

Nightmaree.

TruckersMP Support

//Kilitlendi ve Çözülmüş Konulara Taşındı.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.