Jump to content

Real Operations V13!


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

real-operations-v13.1654352979.png

Поздрави!

 

Ако сте присъствали на нашите 12-ти реални операции през септември, може би сте били впечатлени от нашата широка гама от персонализирани превозни средства, участващи в провеждането на такова мащабно събитие.

 

Като се има предвид това, Real Operations се завръща отново в Европа!

 

Представяме ви...

 

KNBBVLr.png

 

Нашите предстоящи Real Operations ще бъдат най-доброто събитие в Euro Truck Simulator 2 досега! С много нови превозни средства и операции, вие ще се присъедините към хиляди играчи, изживяващи нашето най-вълнуващо европейско приключение.

 

Всичко ще се случва в реално време, за вас и вашите колеги шофьори. От аварийни автомобили, реагиращи на инциденти, включително; пожарни коли, полицейски коли и линейки, до динамични персонализирани пътни ремонти, спасителни мисии и дори полицейски преследвания!

 

Този път обаче може да се случи операция точно пред очите ви, тъй като ние ще се стремим да ви потопим в изживяването допълнително, като накараме инцидентите да се случват в реално време!

 

 


 

Real Operations V13

 

Няма много за чакане, преди да се настаните в камиона си и да изживеете нашето тринадесето издание на мащабното събитие на TruckersMP.

Много сме развълнувани да потвърдим, че събитието ще бъде на живо в неделя, 12 юни 2022г. между часовете 15:00 - 19:00 UTC. Това са четири часа, през които ще можете да присъствате на истинските операции.

 

Ако не сте сигурни кога можете да играете във вашата часова зона, моля, вижте нашите Алтернативни часови зони.

 

Real Ops V13 ще се проведе в осем различни града, вариращи от КалеПариж и Манхайм. Всички градове и пътища, където се провеждат операциите, са показани на картата на зоната на събитията по-долу.

 

spacer.png

 

В Real Operations може да изберете от кой град да започнете и къде искате да завършите. Можете да вземете ремарке с всякаква дестинация или да използвате собствено ремарке, ако сте закупили такова.

 

Не е нужно също да задавате дестинация! Участниците са добре дошли да се движат свободно по маркираните пътища по-горе, за да изпитат всеки избран от тях маршрут. Искате да разгледате отново тази страхотна операция? Винаги можете да се върнете към операцията, като обърнете безопасно, като използвате кръстовище или просто направите обратен завой! Само не спирайте в използваема лента!

 

Това ще бъде уникално събитие и като такова временните правила са коригирани, за да се гарантира, че ще премине достатъчно гладко. Силно препоръчително е да ги прочетете, преди да присъствате на събитието, за да сте сигурни, че сте наясно с тях!

 

Също така силно се препоръчва да прочетете нашата статия от базата знания за Smart Sign, тъй като това събитие ще използва силно тези персонализирани активи!

 

Някои важни подробности, ако искате да се присъедините:

Сървър: Real Ops V13

Временни официални правила за събитието: Щракнете тук!

Статия от базата знания за интелигентни знаци: Щракнете тук!

 

Надяваме се, че сте толкова развълнувани, колкото и ние... ще се видим там!

 

 

-TruckersMP Team

--> Тук може да откриете статията на началната страница

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.