Jump to content

Actualizarea din Mai 2022 a regulamentului TruckersMP


Acvilla

Recommended Posts

may-2022-truckersmp-rules-update.1651681

 

Salutare, camionagii!

 

Am venit să vă aducem vești mari cu privire la modul în care se emit ban-urile. În urma unor lungi discuții interne și luând în considerare anumiți factori, se vor face câteva modificări majore la regula §2.8 - Cum sunt emise ban-urile.

 

Din data de 04.05.2022, nu se vor mai emite ban-uri datorită istoricului. Asta înseamnă că regula §2.8 - Cum sunt emise ban-urile a fost actualizată și precizează următoarele:

 

§2.8 - Cum sunt emise ban-urile

 

  • Primele 3 ban-uri sunt emise la discreția membrului staff.
  • Al 4-lea ban este de treizeci de zile.
  • Al 5-lea ban și ban-urile consecutive sunt de nouăzeci de zile.

 

Orice ban mai vechi de 12 luni de la momentul emiterii noului ban va fi ignorat, această perioadă de 12 luni este perioada de "cooling-off" a ban-ului. Prelungirile de ban afectează ban-urile active (mai puțin de 12 luni) la momentul expirării și nu se vor modifica dacă un ban trece de perioada de 12 luni în care ban-ul e activ. Dacă aveți minim 2 ban-uri active în istoricul dumneavoastră de interdicții, staff-ul va extinde următorul ban la nouăzeci de zile, indiferent de câte ban-uri ați primit în ultimul an. Ban-urile care sunt prelungite datorită istoricului nu se pot reduce, ele sunt strict de treizeci și de nouăzeci de zile.

 

Pentru clarificare; dacă acumulați 5 sau mai multe ban-uri pe o perioadă de 12 luni, toate ban-urile începând de la al cincilea ban vor fi automat setate la nouăzeci de zile. Asta înseamnă că al șaselea, șaptelea, etc. ban într-o perioadă de 12 luni va fi de asemenea setat la nouăzeci de zile.

 

Totuși, această schimbare se aplică doar la ban-urile care sunt permanente datorită istoricului, nu și cele emise pentru hacking, ban evading sau a altor încălcări de regulament care se pedepsesc cu ban permanent.

 

Suntem conștienți că această modificare a regulamentului poate cauza anumite sentimente de îndoială sau vă îndeamnă să căutați clarificări. Așadar, puteți să găsiți câteva întrebări și răspunsuri frecvente cu privire la aceste schimbări mai jos:

 

Se vor anula ban-urile emise anterior datorită istoricului?

Da. Vom anula ban-urile permanente emise anterior, prelungite datorită istoricului, printr-un proces automat.

 

Ban-ul meu permanent nu a fost anulat, de ce?

Din moment ce lucrăm cu un volum mare de ban-uri, există întotdeauna șanse ca anumite ban-uri să nu fie anulate în perioada procesului de eliminare în masă. Dacă vă enumerați în această categorie, puteți să ne contactați prin sistemul de appeal.

 

Se vor anula și alte tipuri de ban-uri permanente?

Nu. Momentan, modificăm doar regula §2.8, ceea ce înseamnă că doar ban-urile permanente primite datorită istoricului sunt afectate de această modificare a regulamentului. Toate celelalte ban-uri permanente nu suferă modificări (hacking, ban evading, etc).

 

Ce se întâmplă dacă am primit recent ban permanent?

Dacă ați primit ban permanent în ultimele 90 de zile, ban-ul dumneavoastră se va modifica pentru a expira la 90 de zile de la data emiterii. Vă rugăm să rețineți că ban-urile respective nu vor fi anulate imediat, precum ban-urile permanente mai vechi.

 

Se vor emite în continuare alte tipuri de ban-uri permanente?

Da. Întrucât această modificare se aplică doar la regula §2.8, nu va fi nicio modificare cu privire la modul în care se emit alte tipuri de ban-uri permanente.

 

Înțelegem că atitudinile și comportamentul oamenilor cu privire la reguli se schimbă în timp, așadar dorim să le oferim celor ce au comis greșeli în trecut încă o șansă de a conduce pe TruckersMP. Prin intermediul acestor schimbări, așteptăm cu drag să primim înapoi câțiva foști jucători pe serverele noastre.

 

-Game Moderation Management

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.