Jump to content

Privind spre Viitor


Acvilla

Recommended Posts

unknown.png

 

Salutare, camionagii!

 

Sperăm că v-a plăcut sărbătorirea #TMP8 alături de noi și că v-ați distrat la diversele evenimente din decursul acestui weekend!  

În urmă cu ceva timp, probabil că ați sesizat că am menționat ceva cu privire la autobuze pe TruckersMP în launcher-ul nostru sau pe canalele noastre de social media. Adăugarea de autobuze a reprezentat o solicitare frecventă în comunitatea noastră în decursul ultimilor ani.

 

Încă de anul trecut, am pus bazele unui parteneriat cu cei de la DBus World pentru a crea posibilitatea de a aduce un nou mod de joc pe serverele noastre. După cum probabil ați sesizat deja prin intermediul Vehiculelor Alternative din lunile precedente, echipa noastră poate crea un model de autobuz, însă dorim să oferim comunității ceva mai mult decât un simplu model de condus. Așadar, anunțăm cu entuziasm faptul că vom putea folosi clientul DBus World pe serverele TruckersMP!

 

Deci…autobuz pe când? Ei bine, dorim să avem autobuzul cât de curând posibil și lucrăm din greu cu cei de la DBus World pentru a realiza asta. La momentul actual se fac ultimele retușuri și preconizăm să inaugurăm autobuzele pe TruckersMP în curând; de acum înainte, oferim actualizări constante pe canalele noastre de social media.

 

Pentru început vom oferi un singur autobuz, întrucât dorim să oferim performanță maximă, fără probleme cauzate de dimensiunea fișierelor și a animațiilor. Trebuie să facem o analiză detaliată asupra acestor aspecte înainte să oferim cu încredere mai multe autobuze, întrucât dorim să oferim un produs final bine pus la punct, pe care să îl puteți folosi cu plăcere.  

Sperăm să ne putem baza pe sprijinul dumneavoastră în această privință!

 

Patreon

 

Dorim, de asemenea, să vă oferim niște detalii cu privire la campania noastră Patreon. Probabil mulți dintre voi ați observat că activitatea pe serverele noastre a scăzut în cea de-a doua jumătate a anului 2021, iar acest aspect a fost, de asemenea, resimțit și în veniturile încasate prin intermediul Patreon-ului. În imaginea de mai jos puteți observa cum veniturile lunare din Patreon au avut parte de o scădere constantă începând din Mai 2021. Acest venit este important pentru noi, astfel încât să ne putem asigura că Game Developerii noștri pot să-și dedice timpul pentru TruckersMP, pentru a ne oferi actualizări regulate și pentru a oferi lucruri noi comunității. Mai târziu în decursul acestui an, dorim să introducem beneficii noi și suplimentare pentru Patroni, pe măsură ce acestea sunt dezvoltate.  

 

tf2uWSw.jpeg

 

Sunteți momentan sau ați fost Patron în trecut? Ne-ar face plăcere să vă auzim părerile și opiniile cu privire la actuala noastră campanie, astfel încât să o putem îmbunătăți!  

Ar fi minunat dacă ne-ați putea ajuta prin participarea la acest scurt sondaj: https://truckersmp.com/survey/15 

 

Alte Planuri

 

Developer-ul nostru șef, mwl4, lucrează momentan la îmbunătățirea bazei noastre actuale de cod. Asta este o sarcină vitală în vederea îndeplinirii unei ambiții pe termen lung: introducerea traficului AI pe serverele TruckersMP. Sperăm să vă putem ține la curent cu situația traficului AI pe TruckersMP în decursul acestui an, dar va trebui să vedem ce se întâmplă lunile următoare. Puteți afla mai multe în cadrul acestui articol de blog.

 

Puteți să vă așteptați, de asemenea, să întâlniți funcții suplimentare adăugate la Job Tracker și la Job Dispatcher, precum și noi îmbunătățiri ale interfeței de utilizator din joc și ale sistemului de realizări. De asemenea, dorim să implementăm profiluri în joc, pe care să le puteți personaliza după bunul plac și care să vă reprezinte, să arate ce doriți să faceți pe serverele noastre și să arătați lucrurile pe care le-ați deblocat. 
 

Asta e tot, deocamdată! Privim înainte să vedem ce ne rezervă viitorul. Ca de obicei, mulțumim tuturor celor care susțin TruckersMP-ul în continuare, cu ajutorul cărora putem continua această modificare unică a jocului!  

Privim înainte spre încă un an plin de conținut nou!

 

Smoky  

Game Producer

  • HaulieLove 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.