Jump to content

Easter Egg Hunt - 2022


CoraVanLincolnius
 Share

Recommended Posts

Vorig jaar kregen we een urgente oproep van LKW over sommige eieren die vermist waren. Met dank aan de community is het ons gelukt om alle eieren te verzamelen en veilig terug naar LKW te brengen in perfecte conditie!

Dit jaar heeft Haulie normal_16.png wat eieren besteld voor ons gloednieuwe geweldige HQ welke onze community gebouwd heeft!  Helaas zijn geen van de eieren gekookt onder de druk en niet geslaagd te arriveren. Dus we hebben geen ei op onze toast wat een uitputtende dag zou zijn zonder eten!

De taak is simpel! U zult de witte, groene, blauwe, gele, paarse en aqua eieren en de chauffeurs die Haulie gecontacteerd heeft om de klus te klaren. Maar wees voorzichtig! Als u teveel accelereert kunt u er een missen!

EasterEggHunt_Forum_Banner.png 

 


 

 

Hoe te spelen

Zes eieren zijn verdwenen verspreid over het Verenigd Koningrijk. De eieren vinden is essentieel! 

Als u in de top 3 deelnemers zit die alle eieren het snelste vind dan kunt u een speciale prijs winnen!

De eieren zullen worden weergegeven door ons Event Team met de Player Tag van welke kleur ei ze zijn, Bijvoorbeeld: 'Yellow Egg'.

Ze zullen niet op de PlayerView noch de TruckersMP map verschijnen dus uw enige manier om ze te vinden is alert te zijn en naar ze uit te kijken op uw GPS!

ETS_EasterEggHunt.png

 


 

Hoe werkt het

Start TruckersMP en selecteer Euro Truck Simulator 2. Verbind met de Easter Egg Hunt 2022 server. Bereid uwzelf voor voor de 16:00 UTC start en wees u ervan bewust dat speler botsingen uitstaan.

Kom samen met uw mede deelnemers in het Verenigd Koningrijk. Elke bedrijventerrein is prima. Laat uw trailer in de garage want u zult ze niet nodig hebben. Denk eraan, Snelheid is de sleutel!

U zult zes uur hebben (meer tijd dan enig voorgaande jaar!) van 16:00 UTC - 22:00 UTC om uw reis door het Verenigd Koningrijk te maken. Het besluit welke weg u neemt is aan u. Garage reizen is toegestaan.

Wanneer u een ei gevonden heeft zet dan uw PlayerView AAN door op TAB te drukken. Daarna neemt u een screenshot met F12 om te bewijzen dat u het gevonden heeft. U moet het ei kunnen zien en uw PlayerView om de vondst te kunnen completeren.

Wanneer u alle zes eieren gevonden heeft kunt u uw deelname in de competitie voegen door ons form te completeren. Verdere instructies zullen in de form op de dag van het event worden gegeven.

 


 

Prijzen

Na uw zware inspanningen de eieren te vinden is hier wat er te halen valt:

Winnaar (eerste om alle eieren te vinden en in te zenden) **£25** Steam Gift Card

Tweede plaats (tweede om alle eieren te vinden en in te zenden) **£14** Steam Gift Card

Derde plaats (derde om alle eieren te vinden en in te zenden) **£10** Steam Gift Card

Digitale gift cards zullen automatisch in uw lokale munteenheid worden geconverteerd. Prijswinnaars zullen na het evenement worden aangekondigd!

Daarnaast, alle deelnemers die alle zes eieren succesvol gevonden hebben en een geldige inzending maken voor het einde van het evenement zullen een speciale Profile Award krijgen!

Profile Awards zijn erg exclusief en een goede manier om uw vaardigheden en deelname te laten zien. Mis het niet!

 


 

Hints

Deze zullen verschijnen op de dag van het evenement verschijnen. We zullen u op het juiste pad sturen.

 


 

Submissie form

Dit zal alleen op dit blog verschijnen. Als u een vertaalde blog bekijkt, bekijk dan deze post op de dag zelf als het de submissie form zal hebben.

 


 

We hopen dat u net zoveel plezier heeft op het evenement als wij hebben het te organiseren. Voel uwzelf vrij om commentaar of vragen op ons forum te plaatsen!

Fijne jacht!
 

  • Awesome! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.