Jump to content

Turneul TruckersMP


Mircea541real
 Share

Recommended Posts

spacer.png

Salutare, dragi șoferi!

 

Va reveni și în 2022, și este și mai mare de data aceasta. Este timpul să rupem drumurile cu Turneul TruckersMP care va conține Circuitul nostru de Curse personalizat, Pista de Drag Racing, provocările Knock the Cone și Reversing Challenge!

 

Asigurați-vă că setați o notificare în calendar pentru data de 26 și 27 martie la ora 16:00 UTCApăsați aici pentru mai multe fusuri orare. (Serverul se va deschide la ora 15:00 UTC)

Ne așteptăm ca să participe sute de camionagii, fiecare dintre aceștia demonstrându-și experiența lor din spatele volanului pentru a obține faimosul titlu de aur - Campionul Turneului.

 

Pe lângă multă acțiune și viteză, vom vedea multe rotiri necontrolate, accidente, sărituri și drifturi pe circuit. Vom vedea de asemenea mulți oameni care vor distruge conurile din unicul nostru eveniment Knock the Cone. Sună atractiv? Citiți în continuare...

 

În decursul ultimei luni, Management pentru Evenimente a lucrat la convertirea unei insule abandonate și uriașe din nordul Amsterdamului într-un loc cum nu ați mai văzut până acum. Vă prezentăm Haulie Island, o insulă cu o priveliște excelentă a mării și desigur cu un circuit de curse nebunesc.

 

Pentru a ajunge la minunata noastră Insulă proprie va trebui să luați o cursă de feribot din Europort sau Hull, am scăzut până și prețul cursei cu feribotul.

 

Evenimentul este alcătuit din cinci runde alocate la două zile calendaristice, fiecare rundă având provocarea ei unică. În fiecare rundă, unii vor trece de aceasta iar alții, din păcate, vor fi eliminați.

 

Trebuie să fiți disponibili pe tot parcursul evenimentului pentru a putea participa!

spacer.png


Ziua 1 - 26 martie

Runda 1

spacer.png

Primul eveniment va consta în curse de drag racing, cu 8 jucători concurând în fiecare cursă. Acestea sunt cerințele pentru a participa:

 • Să fiți disponibili de la ora 15:00 UTC - Apăsați aici pentru mai multe fusuri orare. (Prima cursă drag va începe la ora 16:00 UTC)
 • Să înțelegeți limba engleză (pentru a citi instrucțiunile evenimentului).
 • Să vă conectați la serverul TruckersMP Tournament 2022.
 • Să vă asigurați că aveți făcut plinul la camion, revizia și să fiți pregătiți pentru primul eveniment. (Există o benzinărie și un service pe Island)
 • Ne întâlnim pe Insula Haulie folosind conexiunile cu feribotul din Europort sau Hull. 

 

Vă rugăm să vă acomodați cu regulile evenimentului înainte de a participa! Opt jucători vor fi selectați din coadă (primul venit, primul servit) pentru a concura într-o cursă de drag racing. Numărul jucătorilor care se vor califica depinde de câți jucători participă la eveniment. De exemplu, dacă participă 216 jucători, doar jumătate se vor califica, ceea ce înseamnă că doar cei mai rapizi 4 din cei 8 jucători din fiecare cursă se vor califica. Numărul maxim de jucători care pot concura este de 432 de participanți!

 

După ce s-au încheiat toate cursele, cei mai rapizi 108 jucători se vor califica pentru următoarea rundă.

 

Dacă nu v-ați calificat, încă ar putea exista o oportunitate! Dacă un jucător calificat nu se prezintă la eveniment, vom selecta aleatoriu un participant în locul aceluia, dar trebuie să fiți online.


Runda 2

 

spacer.png

Pentru toți cei care v-ați calificat la campionat, acesta va fi momentul vostru de glorie! Este timpul pentru rău-famatul eveniment Knock the Cone care va consta într-un test al vitezei și al frânării. Cât de târziu ești dispus să calci frâna?

 

Dacă v-ați calificat, vă rugăm să vă asigurați că sunteți online căci vom începe să vă plasăm concomitent lângă primul eveniment.

 

Uitați un mic indiciu despre ce se va întâmpla!

 

Va exista doar o cursă de antrenament, pentru a putea aprecia unde sunt plasate conurile de la finalul pistei.

 

Scopul dumneavoastră este să dărâmați primul con (marcat de prima din cele două linii albe) FĂRĂ să loviți cele două din spate (marcate de cea de-a doua linie albă). Dacă loviți conurile din spate (sau treceți de prima linie) veți fi descalificat. Este câștigător primul care lovește conul cel dintâi fără să le dărâme pe cele din spate!


Ziua 2 - 27 martie

Runda 3 Sferturile de Finală

 

spacer.png

 

Este timpul pentru cea de-a doua zi a Turneului, care va începe la 15:00 UTC! Apăsați aici pentru mai multe fusuri orare. (Serverul se va deschide la ora 14:00 UTC)

 

Dacă ați supraviețuit probei Knock the Cone, următoarea provocare va necesita să vă atașați un trailer căci vă vom testa la maximum capacitățile de a da cu spatele, cu o serie de probe interesante.

 

Vă veți întrece contra cronometrului în standul dumneavoastră, monitorizat de o pereche de ochi ageri, care va supraveghea participanții pentru a nu trece de linie. Acesta este un eveniment contratimp, fiecare provocare devenind din ce în ce mai complexă și cu o persoană eliminată de fiecare dată, până când vor rămâne numai doi concurenți!

 

Trebuie să fiți atenți pentru a nu trece de linie, în caz contrar va trebui să o luați de la capăt!

 

Puteți să dați cu fața de oricâte ori doriți, având în vedere să nu depășiți liniile. Totuși, asta ar trebui să fie folosită ca o ultimă soluție căci vă întreceți cu alții în această nebunie!


Runda 4 Semi-Finala

 

spacer.png

Felicitări pentru că ați ajuns până aici!

 

Acum veți avea șansa de a vă întrece pe mult-râvnitul nostru Circuit de Curse de pe Insulă!

 

Vă veți întrece contra altor șase jucători pe pista noastră, poziția de start fiind determinată de timpul pe care l-ați scos la ultima probă de dat cu spatele!

 

Cei mai buni 3 jucători din amândouă cursele se vor califica în finală!


Runda 5 Finala

 

spacer.png

Ați ajuns în finală!

 

Aceasta este ultima cursă din seria de provocări și ați reușit să depășiți(sau să frânați) competiția așa că nu veți pleca cu mâna goală!

 

Supraviețuiți acestei curse pentru a fi încoronat ca și Campionul Turneului!

 

Cursele vor fi transmise pe canalul oficial de Twitch TruckersMP!


Recompense

Qualifier

Fiecare participant care s-a calificat în finală va primi un premiu unic pentru profilul acestora!

 

Finaliști

Dacă ajungeți pe locul al doilea sau al treilea în finală, nu veți pleca acasă cu mâna goală.

 

Locul 3 - Steam Gift Card de 5 EURO + DLC de hartă la alegere.

 

Locul 2 - Steam Gift Card de 10 EURO + DLC de hartă la alegere.

 

Campionul Turneului

Dacă veți fi premiat ca și Campionul Turneului, primiți și următoarele premii:

 

 • Premiu Exclusiv de Campion pentru profilul dumneavoastră, pentru mult-meritatele dumneavoastră drepturi.
   
 • Steam Gift Card de 25 EURO + DLC de hartă la alegere.
   

Cardurile cadou vor fi convertite automat la moneda dumneavoastră locală prin Steam.

-Echipa TruckersMP

 

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.