|Masny| Roeko Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 Mam problem dotyczący dokładniej z tym napisem gdy wchodzę do TruckersMP ALPHA VERSION - PLEASE KEEP THAT THIS VERSION MAY BE UNSTABLE AND MAU CONTAIN MAJOR BUGS This Version Does Not Represent Final Produt Robiłem reinstal gry jak i reinstal truckersMP ale dalej to nie pomogło wyłączałem jak i włączałem anty Virusa ale to też nic nie pomogło i w końcu sie skierowałem tutaj do was o pomoc mam nadzieje że jakąśpomoc od was dostanę
1 Unnamed User Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 Witaj, Ten napis to tylko informacja, że TruckersMP jest cały czas w wersji Alfa, i że mogą wystąpić błędy podczas grania. U każdego występuje ta informacja więc nie powinieneś się przejmować. Tłumaczenie treści tej informacji na język polski: WERSJA ALFA - PAMIĘTAJ, ŻE TA WERSJA MOŻE BYĆ NIESTABILNA I MOŻE ZAWIERAĆ BŁĘDY Ta wersja nie reprezentuje finalnego produktu Mam nadzieję, że pomogłem.
0 Colored_Greens Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 // Moved to Polish Help section 1 1 Pries Logistics | Discord | Website | Insta | Twitter | Facebook
0 Caramba2412 Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 Witam serdecznie @|Masny| Roeko, Czy Twój problem/pytanie zostało rozwiązane za pomocą odpowiedzi podanej powyżej? Potwierdzenie statusu Twojego problemu/pytania pomaga nam zawsze utrzymywać porządek na naszym forum! Czekam na odpowiedź. Z poważaniem, Caramba2412 Wsparcie TruckersMP Kind Regards, Caramba2412 |
0 |Masny| Roeko Posted November 11, 2021 Author Report Posted November 11, 2021 (edited) 15 hours ago, Caramba2412 said: Witam serdecznie @|Masny| Roeko, Czy Twój problem/pytanie zostało rozwiązane za pomocą odpowiedzi podanej powyżej? Potwierdzenie statusu Twojego problemu/pytania pomaga nam zawsze utrzymywać porządek na naszym forum! Czekam na odpowiedź. Z poważaniem, Caramba2412 Wsparcie TruckersMP jest w tym problem że ja w ogóle nie moge wejść na muli player ani nic normalnie single mi działa ale multi już w ogóle pisze właśnie ten błąd i nic nie moge z tym zrobić załączył bym screenshoota ale plik zajmuje wiecej pamieci niż to wymagane Edited November 11, 2021 by |Masny| Roeko dobra zamykam już mi działa truckersMP
0 Caramba2412 Posted November 11, 2021 Report Posted November 11, 2021 Witam @|Masny| Roeko, Cieszymy się, że Twój problem został rozwiązany. Dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli. Miłego dnia! Z poważaniem, Caramba2412 Wsparcie TruckersMP //Zablokowane i przeniesione do rozwiązanych. Kind Regards, Caramba2412 |
Question
|Masny| Roeko
Mam problem dotyczący dokładniej z tym napisem gdy wchodzę do TruckersMP
ALPHA VERSION - PLEASE KEEP THAT THIS VERSION MAY BE UNSTABLE AND MAU CONTAIN MAJOR BUGS
This Version Does Not Represent Final Produt
Robiłem reinstal gry jak i reinstal truckersMP ale dalej to nie pomogło
wyłączałem jak i włączałem anty Virusa ale to też nic nie pomogło i w końcu sie skierowałem tutaj do was o pomoc
mam nadzieje że jakąśpomoc od was dostanę
5 answers to this question
Recommended Posts