Jump to content

Dispeceratul de Joburi pentru Camioane


Mircea541real

Recommended Posts

Salutare șoferi! 

 

Sunteți pregătiți pentru o nouă și minunată funcție pentru TruckersMP? 

 

Pentru un timp îndelungat, jucătorii și-au planificat călătoriile cu prietenii dar mereu a fost o problemă recurentă, nu puteți niciodată să găsiți același transport! Acum avem soluția pentru acest lucru, vă prezentăm Truck Job Dispatcher. 

 

Dispeceratul face un lucru foarte simplu, creează joburi. Un nou sistem integral a fost creat cu o interfață interesantă și ușor de folosit care vă explică toate lucrurile de bază, puteți selecta compania de unde să începeți livrarea și încărcătura specifică pe care doriți să o transportați, pe lângă acestea puteți distribui acest job în mod public, privat sau direct prietenilor de pe Steam.

 

Această funcție aduce un nou mod de a conduce pe hartă cu prietenii dumneavoastră și nu va mai trebui să vă faceți griji vreodată dacă nu veți găsi același job. 

 

Puteți găsi această nouă funcție accesând meniul TAB și apăsând butonul din dreapta al mouse-ului, apoi navigați către un nou buton adăugat în partea din stânga jos.

 

spacer.png

 

 Întrebări adresate frecvent: 

 

Această funcție va fi disponibilă pentru amândouă jocurile? 

 

Da, această funcție nouă va fi disponibilă atât pentru American Truck Simulator cât și Euro Truck Simulator 2, la fel și cu modurile de hartă ProMods și ProMods Canada. 

 

Cum va funcționa cu DLC-urile? 

 

Dacă nu aveți un anumit DLC, precum Heavy Cargo Pack, atunci mărfurile și trailerele din acest DLC nu vor fi accesibile dumneavoastră și acestea nu vor apărea pe listă. 

 

Cum se adaugă un job în jocul meu? 

 

Foarte simplu, deschideți Dispeceratul de Joburi pentru Camioane via meniul TAB și configurați jobul după cum doriți, apoi veți putea selecta câteva căsuțe pentru a începe jobul imediat sau să navigați la compania pe care ați selectat-o. După ce ați selectat cum doriți să începeți noul job va trebui să apăsați butonul de creare și sunteți gata de drum.  

 

Vedeți noile funcții ale Meniului de Context și iconița Dispeceratului de Joburi în meniul din TAB:

 

spacer.png

 

Cum invit pe cineva să ia un job cu mine? 

 

Când aveți un job luat din dispecerat puteți da click dreapta pe numele unui jucător în meniul TAB și să îl invitați să ia un job cu dumneavoastră, utilizatorul pe care îl invitați va avea oportunitatea de a accepta sau de a refuza oferta în chat, un prompt va fi trimis către aceștia care le explică ce trebuie să facă. 

 

spacer.png

 

Sperăm să vă bucurați de această funcție nouă și că vă veți distra călătorind cu aceeași marfă ca și a prietenilor dumneavoastră!

 

Dacă doriți să vedeți Dispeceratul de Joburi pentru Camioane în acțiune și să vedeți mai multe despre cum funcționează, atunci urmăriți cel mai recent videoclip de pe canalul nostru de YouTube aici: https://www.youtube.com/watch?v=3DBk0_V3nlc

 

Echipa TruckersMP


 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.