Jump to content

Truck Job Dispatcher


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv kamionosok!


Készen álltok egy új és izgalmas funkcióra a TruckersMP-n?


Az emberek már régóta terveznek utazásokat barátjaikkal és mindig volt ezzel egy probléma, soha nem találtatok ugyanolyan fuvarokat! Nos, most már van rá megoldásunk, és ezzel bemutatjuk a Truck Job Dispatcher-t!

 

A diszpécser egy nagyon egyszerű dolgot csinál, fuvarokat készít. Egy teljesen új rendszert mutatunk be, érdekes és segítőkész felülettel, ami elmagyarázza az alapokat. Kiválaszthatod a kezdési céget, a szállítmányt és másokkal is megoszthatod a fuvart nyilvánosan, privátban vagy közvetlenül a Steam barátaiddal.

 

Ez egy teljesen új módszert hoz el a térképen való körbevezetésen a barátaiddal és többé nem kell aggódnotok azon, hogy ne lenne ugyanolyan fuvarotok.

 

Az új funkciót a TAB menüben találod, majd kattints a jobb egérgombbal, hogy előhozd az kurzort és utána navigálj az ablak bal alsó sarkában lévő új gombra


kasiNIe.png


Gyakran Ismételt Kérdések:


Elérhető lesz mind a két játékhoz?

 

Igen, természetesen, az új funkció American Truck Simulator-ben és Euro Truck Simulator 2-ben is működni fog, illetve a ProMods és ProMods Canada térképmódosításokkal is.


Hogyan fog működni DLC-kkel?

 

Ha nincs meg egy bizonyos DLC-d, mint például a Heavy Cargo Pack, akkor a DLC-ben lévő szállítmányok és a pótkocsik nem lesznek elérhetőek számodra és nem fognak megjelenni a listázásban.


Hogyan ad fuvart a játékomhoz?
 

Egész egyszerűen. A Tab menüben megnyitod a Truck Job Dispatcher-t és beállítod a fuvart tetszésed szerint. Utána lehetőséged lesz néhány jelölőnégyzetet bepipálnod, ahol kiválaszthatod, hogy a fuvart most azonnal elkezd vagy navigáljon az általad kiválasztott céghez. Miután kiválasztottad hogyan szeretnéd a fuvart begyűjteni, megnyomod a készítés gombot és már mehetsz is utadra.

Nézd meg az új kiegészítéseket a kiválasztó menühöz és a Job Dispatcher ikont a TAB menüben:

uL2pKWc.png

Hogyan hívhatok meg másokat, hogy ugyanazt a fuvart vigye velem?
 

Ha van egy fuvarod a diszpécserből akkor, ha a Tab menüben valaki nevére jobb egérgombbal kattintasz, meghívhatod, hogy ugyan azt a fuvart vigye, mint te. Utána a meghívott felhasználónak lehetősége lesz a chatben elfogadnia vagy elutasítania ezt az ajánlatot. A felhasználónak értesítést fogunk küldeni, hogy mi a teendője.

ySKCfzB.png

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az új funkció és szórakozzatok jól az egyforma fuvarjaitokkal!

 

Ha szeretnéd látni a Truck Job Dispatcher-t működés közben, ha többet szeretnél róla megtudni, akkor nézd meg a legújabb videónkat a YouTube-csatornánkon ide kattintva.

 

A TruckersMP csapata

  • Love it! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.