oziuhere Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Witam, mój problem polega na tym, że wszystkie moje profile zostały usunięte po tym jak wyłączyłem steam cloud we właściwościach ETSa. Dodam także, że żadne pliki nie znajdowały się w profiles mimo tego, że miałem wyłączoną synchronizacje ze steam w ustawieniach konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksch Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 //moved to Polish - Help 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slusher34 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 (edited) Witaj Krok 1: Najpierw otwórz Steam, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, i zaloguj się na swoje konto, na którym masz grę Euro Truck Simulator 2. Krok 2: Po pomyślnym zalogowaniu się na konto i znalezieniu gry Euro Truck Simulator 2 kliknij prawym przyciskiem myszy grę i naciśnij Właściwości. Krok 3: Po naciśnięciu Właściwości powinieneś zostać powitany małym wyskakującym okienkiem. Krok 4: Powinieneś zobaczyć opcję na dole wyskakującego menu, która nazywa się „Steam Cloud”, naciśnij haczyk i dezaktywuj chmurę pary po wykonaniu tego kliknięcia Zamknij. Krok 5: Teraz uruchom grę i sprawdź, czy pojawił się Twój brakujący profil Edited July 11, 2021 by JJay Comment has been changed. Please, keep in mind our Rules - §4.4 Kind regards, Slusher34 ¯\_(ツ)_/¯ About me: Forum Profile-TruckersMP Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych tematów Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts