[STRONG] ASPect Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 ONLİNE ETS2 GİREMİYORUM HANGİ BETAYI DENESEM 1.40.5.1s OLMUYOR BU HATAYI NASIL DÜZELTEBİLİRİM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EmirhanU. Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Yardım/Destek'e taşındı. Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası | Forum Warning System/Uyarı Sistemi: [TR] [ENG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Justice Man Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Merhaba! Öncelikle Foruma hoş geldiniz. Sürümünüzü 1.40.5.1 versiyonuna almak için ''Betalar kısmına hiçbir beta programına katılma'' seçeneğini seçiniz. Daha fazla bilgi için buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımla Justice Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DepperitoR Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Merhaba @gursesizzet34 Aşağıda verdiğim konuyu inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz https://truckersmp.com/knowledge-base/article/292 Saygılarımla, DepperitoR Languages: I TR I EN | Discord: DepperitoR#2148 EN | Rules | Ban Appeal | Report System | Feedback | TR | Kurallar | Ban İtirazı | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim | | Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DatSpeed Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Merhaba @gursesizzet34. Öncelikle, TruckerMP forumundaki ilk etkileşimin için tebrikler! Soruna gelecek olursak, TruckersMP anlık olarak (07.07.2021) Euro Truck Simulator 2'nin son sabit sürümünü destekliyor. Yani, 'Betalar' kısmından, 'Hiçbiri' seçeneğini seçmelisiniz. Betalar kısmından ilgili sürümü seçtikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Üstteki işlemi yaptıktan sonra sorun hala devam ediyorsa; 'Windows + R' tuş kombinasyonuna aynı anda basın. Çıkan satıra, "%programdata%" yazın (tırnak işaretleri olmadan). 'TruckersMP' dosyasını bulun ve silin. Daha sonra, bilgisayarınızda 'C:\Program Files\..' dosya konumuna gidin ve "TruckersMP Launcher" isimli dosyayı silin (C:\ diskini örnek olarak kullandım. Siz launcher'i nereye kurduysanız o diskten silin). TruckersMP resmi sitesinden TruckersMP Launcher' ını tekrar indirin (https://truckersmp.com/download/). Eğer sorun hala devam ediyorsa, bu mesajı yanıtlamaktan veya buraya tıklayarak bana özel mesaj atmaktan çekinmeyin. Saygılarla, DatSpeed. 1 Languages: TR / EN | Discord: DatSpeed#0001 -> Rules | Feedback | Report System | Ban Appeal <- + Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheBear1 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Merhaba @gursesizzet34, Euro Truck Simulator 2 sürümünüzü eğer ki 1.41 olarak güncellediyseniz ve tekrardan önceki sürüme getirdiyseniz sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunu düzeltmek için lütfen yeni bir profil oluşturunuz. Sorun devam ederse lütfen buraya yazmaktan çekinmeyiniz. Sizden haber bekliyor olacağım. Kind Regards, TheBear TruckersMP - Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 [GökBörü] WraithKiller Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Merhabalar, Steam kütüphane sinden betalara girip hiç biri seçeneğini seçerseniz Truckers Mp için uyarlı olan sürüme ulaşırsınız belli bir indirmeden sonra Truckers Mp ye giriş yapabilirsiniz Daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ ----------------------------------------------------------------------------------------------- WraithKiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BlizzardCrow Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Merhaba, Verilen cevaplar doğrultusunda sorununuz çözüldümü? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildiriniz. Saygılarımla, BlizzardCrow TruckersMP - Trial Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BlizzardCrow Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Merhaba, Konunuz, yazılan son yanıttan bu zamana 3 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım. Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. Saygılarımla, BlizzardCrow TruckersMP Trial Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BlizzardCrow Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygilarimla BlizzardCrow TruckersMP - Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
[STRONG] ASPect
ONLİNE ETS2 GİREMİYORUM HANGİ BETAYI DENESEM 1.40.5.1s OLMUYOR BU HATAYI NASIL DÜZELTEBİLİRİM ?
9 answers to this question
Recommended Posts