Jump to content

Stadiul proiectului și viitorul acestuia


Mircea541real
 Share

Recommended Posts

Salut,  

 

Recent am avut cea de-a șaptea noastră aniversare care a fost un eveniment major. Mulțumim fiecăruia dintre voi care o fost cu noi în toți acești ani ori care ni s-a alăturat recent.

 

Am planificat ca anul 2021 să fie un an al schimbărilor majore. în acest an ne vom focusa pe schimbarea a cum TruckersMP funcționează (intern) și pe lansarea unor anumite funcții cerute insistent de voi. Poate vă amintiți faptul că am avut un videoclip cu Crăciunul din 2020 unde am apărut la finalul videoclipului arătând mai multe imagini din culise. Oamenii au descifrat repede partea de sus a imaginii și au găsit ce am vrut să exprim prin ea.

 

Prin această postare, confirm în mod oficial faptul că TruckersMP a reușit să realizeze câteva proiecte majore, datorită comunității și a echipei de staff. Doresc să mulțumesc Patronilor noștrii în mod special pentru că ei sunt principalii suporterii care au făcut posibil ca noi să putem angaja pe cineva fulltime la TruckersMP. Începând cu iulie 2021, Game Developer-ul nostru ShawnCZek va fi prima persoană care va munci pentru TruckersMP. Visul nostru este să avem mai mulți oameni care să lucreze full-time la proiect, pentru a putea oferi dumneavoastră un joc și funcții ale website-ului mai bune.

 

Pentru a realiza acest vis depindem în mod principal de banii care provin de la Patronii  noștrii. Anul trecut, am putut să strângem câțiva bănuți deoparte pentru a îndeplini primul pas din visul nostru. Este important ca să ne păstrăm veniturile actuale pentru a îndeplini și cel de-al doilea vis, care este de a angaja un al doilea Game Developer. Sperăm ca să îndeplinim acest pas la finalul acestui an. În 2022, dorim să continuăm pe această cale și să angajăm măcar un Web Developer, pentru a avea mai multe persoane care pot să creeze și să întrețină funcții zilnic.

 

Acestea fiind spuse, țintele campaniei Patreon au fost actualizate la situația curentă și la ce ar trebui făcut pentru a îndeplini pașii următori.

 

Ce altceva a mai fost vizibil în videoclipul de Crăciun?

 

spacer.png

 

Imaginea din stânga-jos: Mai mulți oameni și-au dat seama instant de faptul că această formă arată ca un autobuz, ceea ce este adevărat. Datorită Alternating Vehicles,  am făcut posibil ca voi să puteți conduce un autobuz acum sau pe viitor. Dar nu ne oprim aici! Sperăm ca mai târziu în acest an să puteți găsi mai multe informații despre acesta .

 

Imaginea din mijloc de jos: Imaginea face referire la un eveniment unic care va urma acest an, fiți pe fază!

 

Imaginea din dreapta-jos: Puteți vedea o imagine blurată a unei forme de trailer. Face referință la un trailer TruckersMP construit de la zero. Va avea multe opțiuni de customizare. De asemenea vor fi mai multe opțiuni suplimentare de customizare pentru Patroni.

 

Care sunt planurile pentru proiect și pentru campania Patreon?

 

În acești ani, TruckersMP a crescut treptat și vom atinge în curând 4,5 milioane de conturi înregistrate! Obținerea de noi jucători înseamnă că ne trebuie mai mulți staffi.  

 

În februarie, 885 dintre voi au aplicat pentru poziția de Game Moderator. 7% din aceștia au fost invitați la un interviu și am angajat în total 30 de Game Moderation Trainees noi!  

Un număr ridicat de oameni în comunitate și în echipa de staff înseamnă că mulți oameni doresc să își împărtășească opiniile lor și să își exprime dorința de a obține anumite funcții noi. Adorăm faptul că împărtășiți cu noi simțurile voastre și ce ați mai dori să vedeți în acest proiect.

 

Menționat anterior mai sus, campania de Patreon este esențială pentru a ne îndeplini visurile. Desigur că nu ne vom focusa doar pe Patroni, ar fi o mare rușine. Deși este de menționat că dacă dorim să creștem și dacă dorim să adunăm pe toată lumea, trebuie să plătim oamenii ... și asta înseamnă că sunt necesari bani. La momentul  scrierii acestei postări, nimeni în TruckersMP nu este plătit ca să muncească pentru TruckersMP. Fiecare Developer, manager și membru al echipei își face atribuțiile pe lângă școală/serviciu/etc ...

 

Pentru a fi complet transparenți cu comunitatea, vă vom împărtăși numărul de task-uri care la momentul actual trebuie să fie completate de către Developeri.  Aceasta nu include toate sugestiile acceptate, include funcțiile cerute de către membrii din staff și de comunitate, task-uri minore sau majore care sunt planificate de ani buni, sau similar. Numărul acestora este de 207 task-uri. Sperăm ca să completăm majoritatea acestor task-uri în acest an, ceea ce înseamnă faptul că o funcție mult așteptată va fi lansată. 

 

În ceea ce privește campania Patronilor, totul decurge foarte bine iar veniturile actuale ne permit să îndeplinim cerințele primului pas al visului nostru descris mai sus. Dacă dorim să avansăm la pașii următori, trebuie să ne creștem veniturile. Cum s-a zis și când am început campania Patreon în octombrie 2019,  nu vom mări prețurile nivelelor curente sau să modificăm beneficiile nivelelor. La momentul actual ne gândim că putem să facem campania Patreon mult mai atractivă pentru jucătorii noi dar și pentru cei deja existenți. Am comparat campania Patreon cu alte campanii din industria de gaming fost surprinși de faptul că unele campanii sunt foarte populare(și de lipsa de beneficii care sunt aduse Patronilor).

 

Când am cerut opiniile dumneavoastră despre ce ați dori ca să primiți ca recompensă în urma abonamentul dumneavoastră, cel mai mult ni s-a solicitat un skin customizat pentru trailer/camion. Deși se pare că este ceva ce am putea oferi, momentan nu este posibil să facem acest lucru prin modul în care TruckersMP este construit. Pe lângă asta, prețul infrastructurii va crește exponențial.

 

Nivelul de 10$ este ceva ce are șanse mari de a fi adăugat în campania Patreon a  TruckersMP cândva în acest an sau mai devreme în anul viitor, dar cum am precizat și mai sus, ne gândim ce am putea să oferim pentru acest nivel care ar răsplăti pe măsură. Un sistem de early acces sau acces către mediile de testare ar fi ceva posibil, dar puteți și voi să faceți sugestii despre ce recompense ați dori să vedeți pentru Patroni. Dacă sunteți un Patron, ce altceva ați dori să vedeți ca recompensă în schimbul abonamentului dumneavoastră? Dacă nu sunteți un Patron, ce lucruri considerați că vă face să achiziționați un astfel de abonament? Răspundeți-ne în topicul atașat acestui blog(sau răspundeți la acest topic dacă citiți asta pe forum).


 

Sugestii

 

În acești ani, ați trimis o multitudine de sugestii pentru care dorim să vă mulțumim. Am acceptat, respins și deschis multe sugestii pentru discuții liberă. Multe task-uri pentru Developeri au fost realizate datorită acestor sugestii. Din păcate, nu am putut niciodată să oferim termene de finalizare pentru diverse funcții. Plănuim să ne focusăm mai mult pe sugestii din momentul în care vom avea primul Game Developer plătit. Va fi mai ușor pentru noi să prioritizăm diferitele funcții și să creăm un plan cu termene limită. Există o posibilitate ca să vă întrebăm ce chestii doriți să vedeți mai întâi. Acestea pot fi chestii mici precum culori în chat  sau afișarea unui tag în chat ori poți fi chestiuni majore cum ar fi un sistem economic sau poate ceva AI-related 👀.

 

Este posibil ca unele sugestii acceptate anterior să fie verificate din nou pentru a vedea dacă mai sunt necesare, deci este posibil ca unele sugestii să fi respinse. Totuși ne vom da silința pentru a oferi o explicație pentru sugestiile respinse deși a fost acceptată în trecut.

 

Acestea fiind spuse, doresc să mulțumesc tuturor în numele echipei de staff pentru că vă jucați TruckersMP de șapte ani încoace, împărtășiți imagini, videoclipuri, sugestii, feedback și multe altele cu noi. Va fi frumos ca să vă vedem din nou pe drumurile jocului și sperăm ca aceste schimbări să facă TruckersMP un joc mai bun.

 

Smoky

Game Producer 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.