Jump to content

Hvordan du tager bedre billeder - én guide!


Recommended Posts

Denne guide er oversat fra engelsk til dansk. Forfatteren til guiden er @ZakYeen. Alt ros går selvfølgelig til ham.

 

Hejsa. Velkommen til min guide. Jeg er så glad for at du er her! Jeg har tænkt mig at vise dig hvordan man tager bedre billeder og prøve at bevise overfor dig, at du ikke har brug for en NASA super computer for at tage fantastiske billeder! Lad os se at komme i gang!

 

Taget forbehold - Jeg har taget billeder IRL i de sidste 6 år, hvilket har gjort at jeg har udviklet et øje for detaljen. Jo flere billeder du tager, desto bedre vil du blive med tiden. Du kommer muligvis ikke til at tage fantastiske billeder lige med det samme, men ligesom alt andet i livet - så tager det tid og tålmodighed!

 

Opsætning:

I denne sektion gennemgår jeg hvordan man opsætter Steam og dit spil for at kunne tage bedre billeder. Jeg forklare alt undervejs!

 

1. Åben Steam, simpelt ikke?

 

NsTi4Ob.png

 

2. Tryk "Steam" i højre hjørne i toppen og derefter tryk "Settings".

 

mDW7Ksb.png

 

3. Tryk "In-game".

 

hCjoGEd.png

 

 

4. Her skal du sørge for at "Save an Uncompressed Copy" har flueben (MEGET VIGTIGT) og definér hvor henne du vil have dine screenshots skal ligge på din computer!

 

4XYIggW.png

 

5. Åben Euro Truck Simulator 2 eller American Truck Simulator.

 

myy87om.png

 

6. Gå herefter til "Graphic Settings"

 

T0Unv4l.png

 

7. Det er svært at fortælle hvad du præcis skal gøre, men se om du kan kopiere disse indstillinger så meget som muligt. Prøv at maksimér din "Quality", men sørg for at du ikke mister alt for mange FPS. (Dette kan også gøres når du holder stille, og klar til at tage dit billede).

 

Denne sektion er færdig!

 

Den vigtigste del omkring denne guide er at fotografering handler primært om at eksperimentere sig selv og dets indstillinger. Nedenunder har jeg mine indstillinger for "in game camera" som du er mere en velkommen til at kopiere!

 

hJWbuJO.png 

 

Jeg foreslår stærkt at du leger med disse indstillinger. Det er præcis hvad denne guide handler om. De billeder du tager fremover vil ligge i din definerede mappe (som du selv har valgt).

 

Wmwu1FR.png

 

wx8qL9C.png 

Det handler alt sammen om vinkler. Prøv at zoome ind og ud for at få dit objektiv i billede (på skærmen). Drev kameraet, gå amok! Prøv at kopiere min måde at opsætte mit billede på og brug den i andre scenarier. Kig eventuelt efter andre fotografer i TMP og se hvordan de opsætter deres billede. Du kan altid kopiere dem og prøve at give dit eget lille twist! Jo flere billeder du tager, desto mere erfaring får du med i rygsækken og i det lange løb vil du tage flottere og flottere billeder!

 

Jeg håber virkelig at denne guide hjalp dig! Hvis den gjorde er du mere end velkommen til at smide et like og fortælle mig dine meninger og eventuelle tips!

Lad os hjælpe hinanden! 

~ZakYeen ❤️ 

 

 

 

 

 

1994424284_Signaturex145.png.2818caee6d3562984b896056a07df3ca.png

Member since 24th December, 2014.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.