Jump to content
  • 0

Ddos protection won’t let me log i


Question

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello. 

Have you tried using another browser? I would suggest trying it on Microsoft Edge or Mozilla Firefox. 
It might also be helpful for you to clear your DSN cache. If you're unsure about how do to this, please check the following: 
-> https://clear-my-cache.com/en/windows.html

I hope this could help you solve your issue. Please do not hesitate to ask if there is anything else you may require assistance with!

Kindest regards, 
LetiFreshi

Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Hello there!  Is the software blocking you called Cloudflare?  If so, try and use a direct link, like this one: https://truckersmp.com/auth/login and then try and log in there if that does not work, try the browser DuckDuckGo.  If none of this works, then go into the TruckersMP Discord, and put a message into either #support, #guest channel, or contact ModMail. 

 

Kind regards,

Mirage2357

Edited by Mirage2357
Added additional information
Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there!


Has your problem been solved with the above given suggestions?
Your confirmation of the status of your issue, helps us keep the forum organized!


We await your return! 🙂 


Sincerely,
General18
TruckersMP - Support

General18

TruckersMP - Support Team

spacer.png

My supported languages: English, Danish

Support | TruckersMP Rules | Feedback | How To Downgrade

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...