Jump to content

TruckersMP 7-ма годишнина


Recommended Posts

Уважаеми играчи,

Днес празнуваме седем години от съществуването на TruckersMP! Мултиплейър модификация, заобиколена от страхотна общност. Всяка неуморна нощ на развитие си заслужаваше и ние продължаваме да сме силни и днес.

През май 2020г. навършихме шест години и беше съвсем правилно, че празнувахме с фестивал! Шестчасовият фестивал беше подкрепен от нашия партньор TruckersFM и ние имахме масивно парти. През юни подкрепихме Grimes Summer Mod, който даде на общността лятно изживяване в нашите сървъри! Юли ни донесе първия Patreon конвой, който даде възможност на онези, които ни подкрепят, да шофират заедно с нас и да се позабавляваме по пътя.

След това се появи август и дадохме възможност на общността да зададе няколко въпроса на горния персонал в Летният Q&A. Всички се възползваха изключително много от това и ни позволиха да споделим малко информация по теми, които не сме обсъждали преди! Преминавайки към септември, стартирахме нашата Community Contributor програма, която постигна огромен успех - тя даде на някои от нашите онлайн поддръжници признание за тяхната работа и те продължават да ни помагат всеки ден. През октомври сметнахме, че е правилно да празнуваме с Официален хелоуин конвой и въпреки всички страшни скокове и обрати, беше много забавно за всички участващи. Също така през октомври TruckersFM отпразнува своята пета годишнина с голямо парти!

Ноември беше вълнуващо време за нас, открихме и отворихме набиране за Stream Team. Този екип беше създаден, за да помогне за подобряване на взаимодействието с общността на нашите стрийминг платформи и досега постигна огромен успех, помагайки за поточно предаване на всички от нашите официални събития! В последния месец на 2020г., зимния месец декември, прекрасно време от годината, което да върнеш, подкрепихме RSPCA и общността помогна да съберем огромните 1537 британски лири за подпомагане на животни в нужда.

През януари проведохме втория Patreon конвой и решихме да преминем през новото Colorado DLC, забавлявахме се и беше хубаво да се съберем всички заедно. След това се случи нещо безумно, ние ударихме 4 милиона потребители през февруари. Това беше четвъртият ни основен етап и бяхме толкова горди от това постижение - очакваме с нетърпение да продължим да растем заедно с всички вас! През март въведохме нова функция, Редуващи се превозни средства с възможността да гласуват, потребителите вече могат да се обединят и да решат какво превозно средство желаят да шофират в продължение на две седмици. Също така през март въведохме ново събитие - TruckersMP Tournament, което постави потребителите на изпитание, тъй като те се състезаваха за победата в състезанието чрез поредица от различни предизвикателства. През април преместихме каналите на Twitch и като първи поток решихме да дадем на потребителите възможност да работят заедно, за да карат камион в потока Twitch Plays ETS2. Това ни води до май 2021г. и сме на път да отпразнуваме седмия си рожден ден тук в TruckersMP. Нямаме търпение да ви разкажем всичко за него през следващата година!

И така, какво предстои за 2021г?

Планираме някои страхотни неща тази година и се надяваме, че тази година може да се подобри повече от 2020г. Имаме планове да създадем вълнуващо участие на общността чрез събития и се надяваме да се присъедините към нас на това пътешествие!

Благодарим ви отново за цялата подкрепа и принос през миналата година, TruckersMP е невероятно място, където всеки може да се събере в лоши времена и 2020г. доказа това. Ние ценим всеки един от вас. Без вас TruckersMP нямаше да бъде там, където е днес. Ще продължим да правим всичко възможно, за да върнем цялата подкрепа, която ни оказахте през последните седем години.

Екипът на TruckersMP

--> Тук може да откриете статията на началната страница

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...