TheMahmuttt Posted April 13, 2021 Report Posted April 13, 2021 sa beyler şimdi benım oyunum 1.35 sürümunde acıyorum dx9 surumunu destekledıgı ıcın ekran kartımın. truckers mpyi indirdim orda 1 39 yazıyor truckers mpyı acıyorum can not ınject core diyor yardım edermısınız
0 Mehmet [25] Posted April 13, 2021 Report Posted April 13, 2021 Merhaba, Linkteki eklentiyi kurun ardından launcherı yönetici olarak çalıştırın. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 Bu konuları kontrol etmenizi tavsiye ederim: Saygılarımla, Mehmet[24]
0 BloodHaven Posted April 13, 2021 Report Posted April 13, 2021 Merhaba, Oyunun güncel sürümü sadece dx11 ile çalışmaktadır. Eğer ekran kartınız dx11 desteklemiyorsa mevcut sürüme geçemezsiniz ve eski sürümde oynamak durumunda kalırsınız. Oyunu güncel sürümde oynamak için ekran kartını değiştirmeniz gerekmektedir.
0 Jamie R Posted April 13, 2021 Report Posted April 13, 2021 //Relocated to Turkish help section -> Yardım / Destek.
0 DepperitoR Posted April 13, 2021 Report Posted April 13, 2021 Merhabalar @TheMahmuttt Truckersmp güncel olarak 1.39 sürümünü destekliyor. Eski sürümlerde oynamaya çalışan arkadaşlarımız bu sorunu yaşayacaktır. Bilgisayarında Visual C++ eksikliği var ve bundan kaynaklı bir sorun alıyorsun. Buraya tıklayarak visual C++ sürümünü indirebilirsin. Sorunun çözülmez ise Buraya tıklayarak tüm seti indirip kurabilirsin. Saygılarımla DepperitoR Languages: I TR I EN | Discord: DepperitoR#2148 EN | Rules | Ban Appeal | Report System | Feedback | TR | Kurallar | Ban İtirazı | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim | |
0 Ali. Posted April 24, 2021 Report Posted April 24, 2021 Merhaba, Konunuz, yazılan son yanıttan bu zamana 11 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım. Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
0 Ali. Posted May 3, 2021 Report Posted May 3, 2021 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
Question
TheMahmuttt
sa beyler şimdi benım oyunum 1.35 sürümunde acıyorum dx9 surumunu destekledıgı ıcın ekran kartımın.
truckers mpyi indirdim orda 1 39 yazıyor
truckers mpyı acıyorum
can not ınject core diyor yardım edermısınız
6 answers to this question
Recommended Posts