Guest Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Selam Sevgili TruckersMP Forum Ailesi; Sizden Promods'ta gezebileceğim toprak, ormanlık yollar yada güzel ince yollar arıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Snap Dragon Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 //Konu, Turkish Discussion bölümüne taşındı. Kind regards, Snap Dragon TruckersMP — GML | Game Moderation Leader GökBörü VTC — COO | Chief Operating Officer CHub (Drivers Hub) — PM | Project Manager of the Year 2019
OmSaL Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Merhaba, Öncelikle, TruckersMP'nin forumunda bir konu oluşturduğunuz için teşekkür ederiz ve TruckersMP forumuna hoş geldiniz! ProMods'da Akureyri yolları ve Kirkenes yollarının güzel olduğunu düşünüyorum. Oralarda dolaşabilirsiniz. Saygılarımla, OmSaL Report a User | Appeal a Ban | Feedback System | Support System | Knowledge Base | Event Request | Rules | Event Rules | Meet the Team | Join the Team
Mehmet [25] Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Merhaba, İzlanda ve Polonya - Ukrayna sınırındaki yollar çok güzel olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu yollarda sürüş yapmanı öneriyorum. 1- https://prnt.sc/110r8vj 2- https://prnt.sc/110r8jt Saygılarımla, Mehmet [24]
BloodHaven Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Merhaba, Manzarası güzel olan Hırvatistan'ın sahil yollarını ve İspanya'nın iç yollarını tavsiye ederim. İnce yol olarak Romanya'nın iç kesimleri, Rusya, İsveç ve Finlandiya'nın kuzey kesimleri güzeldir.
Guest Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Merhabalar, Promods'ta toprak yol olarak izlanda tarafını, ormanlık alan olarak ise İspanya ve Fransa çevresini gezmenizi tavsiye ederim. Saygılarımla Feedback.
Justice Man Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Merhaba Benim Promods'ta gezmeyi en sevdiğim yerleri size tavsiye edeceğim. İzlanda ve Orta Doğu ülkeleri benim favori rotam. Saygılarımla Justice Man
Expectancy Posted April 1, 2021 Report Posted April 1, 2021 Merhaba, @~AhmetFT Promods- Longyearbyen'da gizemli bir tünel var. Tünelin sonu dinozorların yanına çıkıyor, biraz karmaşık deneyerek yolunu bulmalısın. Sincerely, Expectancy TruckersMP - Game Moderator • Useful Links • Official TruckerMP Rules | Support | Feedback | Reports | Appeal a Ban
Yiğit Camcı Posted April 16, 2021 Report Posted April 16, 2021 İzlanda yolları çok güzeldi oraların tamamını gezmeni tavsiye ediyorum Özellikle izlandadaki viki Myrdal'ın üstündeki haritadan işaretlenemeyen yolu öneririm bana soracak olursanız Ets de gördüğüm en iyi yoldu
Guest Posted June 23, 2021 Report Posted June 23, 2021 Pau şehrinden çıkıp aşağılara inersen güzel yollarla karşılaşırsın.
Community Moderation Manager Nody Posted August 22, 2021 Community Moderation Manager Report Posted August 22, 2021 Merhaba, Konunuz on dört (14) günden fazla inaktif olduğu için, konuyu kilitleyip arşiv kısmına taşıyacağım. Bu prosedürleri forumu organize etmek, ve düzen içinde tutmak için uyguluyoruz. //Kilitlendi & Arşive taşındı. Saygılarımla Nody, Forum Moderatörü. Former + + Appeal your ban | Report a player | Feedback Ticket | Recruitment | Support | KB | Join my YouTube Discord
Recommended Posts