|SEMI| Maciek. Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Czekam na Świecku na CukSa, Gutka i bejmola Razem z CukSem na granicy niemiecko-belgijskiej Razem z Krychą czekamy na resztę na A2 za Zagłębiem Dojechał NewTon i CukS, a Krycha wyleciał z serwera za AFK :L (sorry za malowanie NewTona, ale dał sobie jakieś gówniane malowanie z paczki świątecznej :disslike: ) Dojechał zagubiony Artur :E Czekamy na NewTona, bo miał rozładunek w Dreźnie "to je ciężki transport na dużych kołach, tu przyszedłeś do roboty a nie żeby się ciągnąć osiem cztery jak cajmer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur. Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Zdjęcia z wczoraj, prawie 6000 km razem zrobiliśmy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Witam! nadeszła moja kolej wstawienia zaległości, ostrzegam że trochę z wczoraj nazbierało. Szczecin - Plymouth - Lublin - Warszawa Pierwsza trasa killerem z arturem. Krycha swoim kamazem. Kraksa na Brytyjskiej drodze śmierci. I po tym wszystkim jednak wróciłem na swoją starą SCANIE, tamta pozostanie do zadań specjalnych. Założyłem do niej nowe koła a tylne pomalowałem na czarno. 2 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Dla dopełnienia smaczku: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted December 31, 2014 Author Share Posted December 31, 2014 Cześć, dziś przejechałem ostatnią trasę w starym roku. Oraz szczęśliwego nowego roku 2015! 2 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Pierwsza trasa w 2015 roku! na dobry początek Katowice - Southampton Zbiórka po załadunku, w zespole; Krycha, Artur, CukS i ja. I moja perełka :E na stacji przed Wrocławiem. Szwedka i Szwed 2 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ja też jedno mam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Dzisiejszy Trans. Bramki Wrocław. Razem z Bejmolem. Ponownie bramki Wrocław na A4 kierunek Katowice. Jak widać za mną stoi Wasylowa SCANIA Gutkowe Volvo :E Gutek Moja Perełka. Pozdrowienia dla Wasyla, oraz dla stzz naszego dawnego kierowce, dziś mijanego na landówce przed Zurychem. 3 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Czy naczepy ze zdjęcia nr 13 i tam gdzie jest "Wasylowa Scania" są dostępne ogólnie w grze? Ta ze Scanią to nie wygląda (No chyba że z DLC), a ta druga, jakaś nie podobna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykmoz Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Tak, to z dodatku High Power Cargo Pack Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| Maciek. Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Trochę się tego nazbierało, ale lecimy. :E Samotny strzał do Walii. A jak do Walii to wiadomo, że do Swansea. Wracając do kraju zajechałem do Londynu, gdzie spotkałem się z CukSem, Krychą, NewTonem oraz z naszym byłym pracownikiem Lewym. Trasa przebiegała z Londynu do Szczecina, a dalej poleciałem z Lewym rozładować do Gdańska PKS w Londynie Czekamy na Krychę na niemieckiej A2, gdyż poległ w starciu z innym graczem :E Wszyscy w komplecie na Kołbaskowie Dalej latałem znowu sam. Oczekiwanie na firmie we Wrocławiu, cel - Glasgow Na bazie w Szczecinie Wybiło 40000 km przebiegu w okolicy Katowic Trafiła mi się trasa z CukSem, mieliśmy lecieć ze Stuttgartu do Walii, ale... ... nalot gąsiorów, kasztanów i innych turasów na EuroTerminal w Calais skutecznie nam to uniemożliwił Dzisiejszy konwój, lecieliśmy z Krakowa do Innsbrucka Po przyjeździe na krakowski PKS zastałem tylko Wojtassa... ... lecz niedługo zjawił się NewTon, pozostało nam tylko czekać na Krychę Przejście słowacko-austriackie Za Wiedniem musieliśmy poczekać na Bejmola... ... który po kilku minutach się zjawił. Chwila oczekiwania na NewTona. Nie polecam stawać na poboczu, gdyż można nie wyjechać Koniec trasy na PKSie w Innsbrucku Teraz czas na urlop. 2 "to je ciężki transport na dużych kołach, tu przyszedłeś do roboty a nie żeby się ciągnąć osiem cztery jak cajmer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Piękna fotorelacja Maciek! Wielki Plus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 Kraków - Innsbruck 1 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxsior Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Jak zwykle dobre zrzuty chłopcy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Wczorajsza Jazda: Pierw jechaliśmy z Arturem: Trasa Poznań - Budapeszt: Potem razem z Bejmolem i Gutkiem znowu załadowaliśmy się w Poznaniu i pojechaliśmy do Dijon: Podczas czekania na Artura I Gutka: Wszyscy są możemy ruszać: Takie jakieś 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxsior Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Kozacko, będę wypatrywał na szlaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Cześć! My ciągle jadymy, troszkę ucichło u nas, ale sami wiecie w weekend się nie gra tylko korzysta z wolnych dni Tutaj zaległe fotki z piątku. I z dziś. Wrocław - Amsterdam - Erfurt Dzisiaj Gutek, na serwisie Volvo musiał już zrobić serwis, wymiana oleju, filtra paliwa, oleju. Po 3 godzinach. Po czym wystartowaliśmy w trasę, uzbrojeni w race ostrzegawcze i telefon alarmowy, w razie zamachu przez Ruskich na nas. 1 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur. Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| CukS Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Wczorajszy załadunek częściami od Scanii 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Zaległości z ostatnich wojaży! Otwarcie nowej bazy w Gdańsku pod banderą SCANII razem z warsztatem. Dzięki czemu mamy teraz warsztat do swojej dyspozycji to oczywiście zetnie koszty które byśmy mieli zapłacić w obcym serwisie. Dostarczenie wszystkich części, maszyn, narzędzi itp. do warsztatu. Gdańsk - Ostrava Bramki na A1 Gdańsk Okolice Legnicy. Całkiem inna trasa, rozładunek kostką brukową w Brnie, koparko ładowarka już czeka. Brno - Lublin Podróż z pustymi wózkami do Lublina gdzie mieliśmy zaczepić puszki do Kolonii. Niestety nie było nam to opłacalne ale co zrobić jak nie było żadnego ładunku z Brna na Polskę. Wyjazd z magazynu gdzie z suwnicy były nastawiane na nas puszki. 2 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewTon Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Dzisiaj bez opisu A to mi się podoba 2 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| Maciek. Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Urlop urlopem, ale naganiać kilometry trzeba. Zeszłotygodniowy konwój z NewTonem i CukSem ze Szczecina. Po załadunku w zatoczce. Czekamy na CukSa.... ... który jechał paryskim uśmiechem. :brawo: Mieliśmy jechać do Budapesztu, ale od Brna jechałem sam. Kontajner Ekspres na Świecku. W Łodzi z CukSem. Lecimy do Olsztyna. W Olsztynie spotkaliśmy się z Wojtassem i Bejmolem po czym polecieliśmy do Ostrawy, gdzie zakończyłem rozgrywkę. Dzisiaj razem z Gutkiem i Bejmolem wzięliśmy udział w konwoju organizowanym przez Dara z firmy Eagles Polska. Oprócz 12 "orłów" i nas jechało także 7 kierowców z Vectrix Trans. Trasa prowadziła z Białegostoku do Lyon we Francji. Gdyby nie jeden turas cały konwój przebiegłby bez problemów. Pod garażem w Białymstoku. Na zbiórce. Chwila przerwy na Słowacji. 10 minut pauzy na stacji przed Bratysławą. Kolejna 10-cio minutowa pauza, już we Włoszech. W Bratysławie dołączył do nas Bejmol. Już na końcu trasy, czekamy na miejsce do wjazdu. I już całością na mecie. Dzięki za konwój! 1 "to je ciężki transport na dużych kołach, tu przyszedłeś do roboty a nie żeby się ciągnąć osiem cztery jak cajmer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husaria_Daro Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Dzięki za udział w konwoju. Do następnego. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts