Jump to content

Alternatív járművek - Egy új funkció bejelentése


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

 

A mai nap egy új koncepcióval kezdünk a TruckersMP-ben. Szeretnénk még több változatosságot hozni, még pedig úgy, hogy új módokat adunk a a TruckersMP-n való játszásra.

 

Természetesen a fő hangsúly továbbra is a kamionokkal kapcsolatos dolgokon marad. Közösen szállítani fuvart, események készítése, … Az elmúlt pár évben a közösség megszámlálhatatlan ötleteket készítettek arról, hogy új járművek kerüljenek be a játékba. Legtöbbször olyanokat láthattunk, hogy "please bring a new car" (kérlek rakjatok be egy új autót) vagy "please bring buses" (kérlek rakjatok be buszokat). Természetesen nem mindenki szereti az autókat, hasonlóan nem mindenki szereti a buszokat.

 

A színfalak mögött régóta dolgozunk azon (évek óta), hogy új egy módját készítsük el ahogy a módosításunkon lehessen játszani. Szeretnénk átláthatóak lenni a közösséggel úgy, hogy belátást adunk arról, hogy mi is történik. Az új játékmód fejlesztése, amiről korábban kiadtunk egy frissítést 2019 elején, még mindig szüneteltetve van. Ez a játékmód egy régóta várt funkció, de miután rengeteg utánajárást és fejlesztést végeztünk, sajnálatos módon rájöttünk, hogy jelenleg nem életképes, hogy ezt a közösségnek elhozzuk. Habár, erőfeszítéseket tettünk, hogy ezt közelebb hozzuk az év végére. A Game Developer-ök, mwl4 és ShawnCZek rengeteget dolgoztak azon, hogy újraírják és javítsák a jelenlegi rendszerünket, ami engedi, hogy a jövőben felépítsük az ’új játékmódot’ egy jobb módon.

 

Ezektől a fejlesztésektől kívül a Game Developer-ök egy új rendszeren dolgoznak, ami segíti fogja a játékbeli moderálást és egyedi eseteket készítenek egyidőben. Ez a rendszer a Simulation, Arcade és Esemény szervereken is használva lesz. Úgy reméljük, hogy ezt az új rendszert a következő hetekben láthatjuk életre kelni. Tartsd rajta szemed közösségi média oldalainkon, hogy naprakész legyél.

 

Egyébként is, merüljünk mélyebbre az új koncepcióba, amit a TruckersMP hozunk el. Ahogy feljebb is mondtuk, rengetek kérés volt a közösség felől, hogy tegyünk be új játműveket. Az új koncepcióval ezt hozzuk el. Kéthetente egy szavazást fogunk létrehozni, ahol a közösség szavazni tud, hogy melyik autó legyen elérhető a szervereinken. A Patronoknak egy külön szavazásuk is lesz, ahol lehetőségük lesz egy másik autóra is szavazniuk (csak a Master Trucker szintnek). A szavazások többféle rendszeren keresztül fog menni. Discordon, Facebookon, Instagramon, Patreonon (csak Patronok számára) és a TruckersMP weboldalán (egy rendszer, amin még mindig dolgozunk). Időközömként lehetőségetek lesz kettő vagy három autó közül választani, amíg néha akár öt vagy több jármű is lesz. A kiválasztott járművek két hét után újra el lesznek távolítva és cserélve lesznek az újonnan megszavazott járművekre.

 


nxVQj0f.jpg

 

Hogyan fog ez kinézni

 

Kéthetente lehetőséged lesz szavazni új járművekre, amelyeket a játékhoz hozzáadunk két hétre.

 

Ma, március 1-én elindítjuk az első szavazást, amit Discord-on találtok. Ha hozzá csatlakoztattad Discord fiókodat a TruckersMP fiókodhoz és elnavigálsz az #alternating-vehicles csatornába a hivatalos Discord szerverünkön, látni fogod, hogy szavazni tudsz a járművek között ebben a csatornában. A #roles csatornában a kék autó emotikonra kattintva hozzád rendeli az Alternative Vehicles rangot, hogy mindig naprakész legyél az új szavazásokról. A Patronok a #patrons-updates csatornájukban egy bejegyzéssel tudnak szavazni.

 

Március 5-én, pénteken 22:59 UTC időben megnézzük, hogy melyik jármű kapta a legtöbb szavazatot. A következő hétfő hozzáadjuk ezeket a járműveket a szervereinkhez. Az új szavazást és a többi feljebb említett lépéseket egy héttel később fogjuk közzétenni, viszont a szavazást már egy másik rendszeren lesz. Március 15-én el elfogjuk távolítani az első járműveket és újakkal fogjuk őket kicserélni. Ha megvásároltad az egyik speciális járművet, automatikusan az új járműre fog cserélődni. A járműveknek a létező Scout belseje lesz vagy egy kamion belseje, ugyanis nem életképes, hogy minden járműhöz egyedi belsőt készítsünk.

 

Ezt a koncepciót használva, szereznénk hozni ’valami újat mindenkinek.’ Kövessetek minket közösségi oldalainkon, hogy naprakészek maradjatok az új járműszavazásokkal.

Ne felejtsétek: Megteszünk mindent, hogy a tervezetnél maradjunk, viszont a dolgok változhatnak az út során. Új játékfrissítések vagy más tényezők befolyással lehetnek erre a koncepcióra. Ebben az esetben figyeljétek közösségi oldalainkat, ahol tájékoztatni fogunk bármilyen útközben lévő bukkanóról.

 

Nyolc kemény hónapot dolgoztunk azon, hogy életre keltsük ezt az új koncepció, és nagyon reméljük, hogy élvezni fogjátok ezt az új funkciót a TruckersMP-n belül. Visszajelzéseteket mindig szívesen várjuk, szóval menjetek a feedback system-re és válasszátok a Community Management kategóriát és mondjátok el mit gondoltok erről. Alig várjuk, hogy láthassuk azt, hogy a közösség miképpen reagál és hogyan használja ezeket az új kiegészítéseket a játékban és izgatottan várjuk, hogy más funkciók elhozásával foglalkozhassunk később ebben az évben.

 

Köszönjük a folyamatos támogatásotokat! További jó kamionozást!

 

Frissítés 2021. március 2: A cikket frissítettük, hogy kiemeljük azt, hogy a csak Patreonoknak szóló autók csakis a Master Trucker szinten elérhetőek. Sajnáljuk a kellemetlenséget.

Edited by Ivonole
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.