Kvbarson Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Witam, potrzebuje pomocy, ponieważ kiedy odpalam grę ATS/ETS to gra w pewnym momencie szaleje i się wyłącza nie chce wrzucić mnie wgl do świata tutaj załączam link do filmiku jak to wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=X2RoIEeNaY4
JJay Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Witam, Zapoznaj się z poniższymi wątkami. One powinny pomóc Ci w rozwiązaniu problemu. Poinformuj nas, czy Twój problem w dalszym ciągu występuje. Czekamy na Twoją wiadomość. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
GallAnnonim Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Jakieś mody? Kiedyś miałem ten sam problem z ProModsem . Walnięte były pliki z folderu z mapą. Problem zniknął po ponownym wgraniu map. Daj znać czy masz jakieś modyfikacje (jakie?). Jeśli masz jakieś z warsztatu warto sprawdzić czy nie masz jakichś które nie są zaktualizowane do wersji gry której używasz.
JJay Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przed 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Trial Support // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych tematów Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts