Game Developer mwl4 Posted April 2, 2015 Game Developer Report Posted April 2, 2015 Cześć,nowa aktualizacja została wydana! Zmiany: Poprawiono błędy. Szerokiej drogi!ETS2MP Team 1
Lulu PolskiMiliarder Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 no i super tego oczekiwalem ! a tak serio to do du**y z takim czyms dziekuje dobranoc ! Dzikeuje mwl4 za ten super zart ! Jestem wniebowziety
Marcin4113 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Lepiej byłoby z kagańcem np. do 100 km/h, 110 km/h bo ja robię przed górkami tak, że trochę jadę ponad 90 km/h a za górką mam znowu 90 km/h, nie muszę mocno gazu wciskać i mniej płacę za paliwo
Lulu PolskiMiliarder Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Fajnie bylo bez kaganca "stowka" lecisz na tempomacie normalnie byla miod malina ! A teraz znowu NUDA !
Game Developer mwl4 Posted April 2, 2015 Author Game Developer Report Posted April 2, 2015 I teraz macie wybór panowie ( i może panie ). Kto chce się pościgać, zapraszam na EU2. Taki sam serwer jak EU1 ale bez speedlimitera. :-) SL = Speedlimiter, NSL = No speedlimiter. 2
WillyKrK Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Kto chce się pościgać, zapraszam na EU2. Słabe prowo. EU2 ma kolizje?
Lulu PolskiMiliarder Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Zobacze jutro status serwerow gdzies o 12 bo znajac zycie wszyscy beda pojda na EU1 i EU2 bedzie jak zwykle "olewana" Nawet juz to widac :/
Game Developer mwl4 Posted April 2, 2015 Author Game Developer Report Posted April 2, 2015 EU1 i EU2 to to samo, tylko, że na EU1 macie speedlimit a na EU2 nie.
Mafiozo[PL] Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 I teraz macie wybór panowie ( i może panie ). Kto chce się pościgać, zapraszam na EU2. Taki sam serwer jak EU1 ale bez speedlimitera. :-) SL = Speedlimiter, NSL = No speedlimiter. na eu2 bedzie stały bez kagańca??
Game Developer mwl4 Posted April 2, 2015 Author Game Developer Report Posted April 2, 2015 No macie dwa serwery, dokładnie takie same, różniące się jedynie speedlimiterem. I tak zostaną na trochę.
Miro0412 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Temat z ogranicznikiem raczej zakończony, teraz bardziej skupił bym się na zapowiadanej ekonomi.
pattonasg Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Całkiem spoko było , pomijając to że ruski za bardzo szaleli
MrKucharzPL Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Czyli do zobaczenia w kwietniu za rok kiedy znowu zdejmiecie kaganiec na jeden dzień .
[SRBP] Damian [PL] Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 I teraz macie wybór panowie ( i może panie ). Kto chce się pościgać, zapraszam na EU2. Taki sam serwer jak EU1 ale bez speedlimitera. :-) SL = Speedlimiter, NSL = No speedlimiter. Dlaczego od razu ścigać. Równie dobrze można powiedzieć że ktoś się ściga ze mną bo ja na ograniczeniu jade 70km/h a ktoś wali na maxa 90/km/h Gdyby więcej ludzi grało na EU2 także bym tam przeszedł. Żeby w grupie jechać zgodnie z przepisami a na pustej autostradzie żeby podgonić te 10-20km/h ps na eu2 mogły by być kolizje bo bez kolizji to jak gra samemu nikt nie uważa jak jedzie 1
Lulu PolskiMiliarder Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Czyli do zobaczenia w kwietniu za rok kiedy znowu zdejmiecie kaganiec na jeden dzień . Dobra żart się udał,ale tak że jestem w*** na maksa ! Tak nażekacie że niebezpiecznie np. przy wyprzedzaniu na utostradzie dziś ok 21:40 wyprzedziłem trzy zestawy przy 105 km/h bez żadnych szkód itp.A na trola jest tylko jedno rozwiązanie no może dwa 1.zbluzgać go od różnych ale to sie = Ban lub 2.Zreportować. Trolla nigdy się nie zniszczy trol jest zawsze i wszedzie czy przy właczonym kagańcu czy nie ! A jeżeli chcecie realistyki zapraszam na kurs C+E kupicie sb ciężarówke za ponad 100 tyś, ale weźcie kredyt bo inaczej dupa.jedź 90 km/h rób po 9 godzin pauzy i zarabiaj grosze. SERDECZNIE ZAPRASZAM 1
Adam PL Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 To jest jakis kabaret jadąć 90 bez ładunku za kolesiem z 25 tonowym ladunkiem i nie moc takie kogos wyprzedzic..... bo kaganiec
WooQash Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Kaganiec założyli to od razu nie musiałem się wczytywać co chwila. 12 skarg w przeciągu 3h grania to zdecydowanie przesada. Na szczęście całą godzinę po aktualizacji przejechałem prawie czysto, po za jednym incydentem.
NewTon Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 To jest jakis kabaret jadąć 90 bez ładunku za kolesiem z 25 tonowym ladunkiem i nie moc takie kogos wyprzedzic..... bo kaganiec Przychodzi górka i go wyprzedzasz albo masz słabego kompa. 1 Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl
WooQash Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Może ktoś poruszał ten temat, jeśli tak to przepraszam. Mianowicie, czy bany i kicki nadal są wyświetlane na czacie czy nie? Powiem szczerze, że jeździłem z 4-5h dzisiaj i nic takiego w oczy się nie rzuciło.
[PL] Wysza Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Może ktoś poruszał ten temat, jeśli tak to przepraszam. Mianowicie, czy bany i kicki nadal są wyświetlane na czacie czy nie? Powiem szczerze, że jeździłem z 4-5h dzisiaj i nic takiego w oczy się nie rzuciło. Ja dorzucę swoje pytanko: Wczoraj jadąc w kilku osobowym konwoju składaliśmy raport na jednego trola który niemiłosiernie uprzykszał nam gre, pierwszy z nas otrzymał komunikat o przyjętym raporcie a pozostali że grać został już zraportowany przez innego gracza (czy coś w tym stylu). Czy składanie kilku raportów w krótkim czasie przez kilku graczy ma jakieś odzwierciedlenie po stronie amninistracji ? (tz. czy admin widzi ilu graczy składa skargę na jakiegoś trola?)
Recommended Posts