Winiupol Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Cześć. Załączę w linkach 2 ss, jeden z singla z drugi z truckersmp. Dlaczego na truckersmp nie działają mody? Wgrałem np. ekonomie a ceny za towary dalej sa jakie byly i generalnie tez na truckersmp mimo ze mam duza mape itd. nie wykrywa mi tych modów na zielono, tylko na czerwono wszystko. Poniżej załączniki https://imgur.com/a/Miiiw5k Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Witam, Co do ekonomii wydaje mi się, że nie będzie działać Ona na serwerach truckersmp. Dlaczego? Nie wszystkie modyfikacje z warsztatu Steam czy też z stron internetowych są wspierane. Wsparcie udzielane jest dla modyfikacji graficznych, mowa o tych w poniższym załączniku: Na początku włącz ProMods w trybie dla jednego gracza. Zapisz grę, a dopiero później udaj się na serwery TruckersMP. Poniższy wątek powinien pomóc CI w rozwiązaniu problemu: Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Witam, Jako że ten wątek jest od dawna nieaktywny to przenoszę go do nieaktywnych. Daj mi znać jeśli chcesz żebym go przywrócił. //zamykam i przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts