Xany_Cz Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 Zdravím, mám problém, když zapnu TruckersMP, tak mi to vyhodí tabulku " Connection Error - Retry?" A já nevím co dělat, zkoušel jsem odinstalovat, poté znovu nainstalovat a pořád si nevím rady.. Děkuji za každou radu
0 ASIR Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 Ahoj, vítám tě na TruckersMP forum, Jdi do "Tento Počítač" a otevři tyto dvě složky C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Microsoft\Windows\WebCache (& C:\Windows\Temp\WebCache). Odstraň všechny soubory z těchto složek. Spusť Launcher jako správce. S pozdravem //ASIR Former Game Moderator Leader
0 Xany_Cz Posted January 11, 2021 Author Report Posted January 11, 2021 Díky moc 2 hours ago, ASIR [CZE] said: 1
0 diZZy [CZ] Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Čest, kdyby Ti nepomohlo co psal @ASIR [CZE]. Tak níže máš postup od @Judha_, který řeší (a vyřešil) přesně Tvůj problém. 1
0 Game Developer ShawnCZek Posted January 13, 2021 Game Developer Report Posted January 13, 2021 Zdravím, jelikož byl tvůj problém vyřešen, přesouvám ho do Vyřešených. Pokud budeš mít v budoucnu opět nějakou otázku nebo problém, neváhej nás kontaktovat skrz fórum nebo systém podpory: https://truckersmp.com/support // Uzamčeno a přesunuto do Vyřešených Game Developer Discord Bot Developer
Question
Xany_Cz
Zdravím, mám problém, když zapnu TruckersMP, tak mi to vyhodí tabulku " Connection Error - Retry?"
A já nevím co dělat, zkoušel jsem odinstalovat, poté znovu nainstalovat a pořád si nevím rady..
Děkuji za každou radu
4 answers to this question
Recommended Posts