Jump to content

TruckersMP Esemény Rendszer!


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv kamionosok!

 

A közösségi események a TruckersMP egyik legfontosabb tulajdonsága, ezért szeretnénk bemutatni vadonatúj funkciónkat. Ez a funkció nagymértékben segíteni fog események szervezésében, vagy részvételén, emellett egyszerűen csatolhatod eseményedet másoknak.

 

Megértjük, hogy a közösség mennyire szeret egy központi helyet az eseményeknek, ahol sajátodat meg tudod tervezni, ahol meg tudod jelölni, hogy jössz és ahol követni tudod, hogy melyeken vettél részt. Ezért reméljük, hogy szeretni fogjátok új funkciónkat a weboldalon, mert a fejlesztők hónapokat töltöttek el az Event System tökéletesítésével.

 

A weboldal új oldalára lépve, azonnal látni fogod a kiemelt eseményeket, meg tudod nézni az aznap megtartott eseményeket, amennyiben másokkal szeretnél vezetni, vagy kiválaszthatsz eseményeket, amelyekre később el szeretnél menni. A közösségi eseményeket nyomon tartani ennél sohasem volt eddig egyszerűbb.

 

Számíthatsz egy egyszerűen használható főoldalra, ahol a kiemelt eseményeket találhatod…

VN4j34P.png

 

...és könnyen használható eszközökre, amivel jelölheted részvételedet, illetve még sok más mindenre is!

YvK4KqQ.png

 

 

A rendszerhez hozzáférhetsz a https://truckersmp.com/events linken keresztül vagy a weboldal felső menüjén az "Events" menüpontra kattintva.

 

A rendszer alapos és teljes átnézéséhez, mint például, hogyan készíts megfelelő eseményeket, olvasd el "How to use the Event System" tudásbázis cikkünket.

 

Bizonyosodj meg arról hogy esemény készítésekor betartod a szabályokat, amelyeket megtalálsz itt.

 

Reméljük, hogy ez a nagyobb frissítés a TruckersMP-n elnyeri tetszéseteket, illetve ne felejtsétek hogy mindig nyitottak vagyunk a visszajelzésekre a rendszerről.

 

Üdvözlettel:
A TruckersMP csapata

-->Bejegyzés megtekintése a főoldalon

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.