Kamyoncu Lütfü Bey Posted December 26, 2020 Report Posted December 26, 2020 Merhaba kamyoncular! Bu rehber Euro Truck Simulator 2'de fare ile direksiyon kontrolü ayarını nasıl yapabileceğinizi kolay bir anlatımla tarif eder. Hazırsanız başlayalım. Öncelikle oyuna giriş yapıyoruz. Ardından ana menüden aşağıdaki fotoğrafta kırmızıyla gösterildiği gibi "Seçenekler"e basıyoruz. Açılan seçenekler sekmesinden "Kontroller"e basıyoruz. Kontrollerden en başta bulunan "Sadece klavye" yazısına basıyoruz. Açılan seçeneklerden ortada bulunan "Klavye + Fare ile kontrol" seçeneğine basıyoruz. Bu aşamada fare ile kontrol devreye girmiş bulunmaktadır. Daha iyi bir deneyim için aşağıdaki fotoğrafta göstermiş olduğum "Direksiyon hassasiyeti" seçeneği ile direksiyon hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Sürüş tarzınıza göre kendinize en uygun hassasiyeti seçiniz. Kişisel Not: Okumuş olduğunuz bu rehber, hazırladığım ilk rehberdir. Dönütlerinizi yorum olarak bekliyor olacağım. Yollarda görüşmek üzere, kalın sağlıcakla! Saygılarımla, Kamyoncu Lütfü Bey 3 1
Red'Sire Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Rehber yararlı ve açıklayıcı olmuş eline sağlık; konuya gelirsek fare ile kontrol çoğu noktada klavyeden kat kat iyiyken bazı noktalarda direksiyondan da iyi olabildiğini düşünüyorum. 1 Tekerimiz 'DÜZ' Bassın.. |—————————————————————————————————| Red'Sire- Veteran Driver
Existing Account LY Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Gerçekten klavye ile oynamaktan daha güzel oldu. Güzel anlatımın için teşekkürler 1
Kamyoncu Beyza Hanım Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Önceden direksiyon seti ile oynuyordum, bu fare ile yönlendirmeyi tam olarak ayarlayamamıştım. Sayende ayarladım. Teşekkür ederim... 1
Serhat Dayı Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Çok yararlı bir yazı olmuş artık fare ile oynayacağım verdiğin bu bilgiler için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim 1
Tornadо Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Bilgilendirme için teşekkürler 1 Kind Regards, Tornado TruckersMP | Game Moderator Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System
OmSaL Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 Bilgilendirme için teşekkürler! 2 Report a User | Appeal a Ban | Feedback System | Support System | Knowledge Base | Event Request | Rules | Event Rules | Meet the Team | Join the Team
Enis_53 Posted January 30, 2021 Report Posted January 30, 2021 Bilgilendirme için teşekkürler Keyifli sürüşler
Signore_Derin Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 Bilgilendirme için teşekkür ederiz emeğine sağlık
Sinyordess. Posted June 17, 2023 Report Posted June 17, 2023 Bilgilendirici bir içerik için teşekkürler
Recommended Posts