Trollusek Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Wgrałem ten zimowy mod i w multi mam strasznie jasne światła aż oczy bolą. Na krótkich światłach jest troszkę lepiej ale nieznacznie. Da się to jakoś naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Witaj @Trollusek Według mojej wiedzy nie ma możliwości poprawy wskazanej przez Ciebie niedogodności za pomocą jakiejś komendy czy w inny sposób. TruckersMP obsługuje określoną wersję Frosty Winter Weather Mod (na 1.39) i nic nie wskazuje na to iż ulegnie to zmianie podczas bieżącej wersji gry czyli w najbliższych tygodniach. Pozdrawiam MarkON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali. Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind Regards, Ali. TruckersMP Senior Support Manager TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 wątek od dawna nieaktywny //przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts