Praca Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Cześć! Mam problem z myszka, a dokladnie kursorem. Gdy wchodzę na single czy na multi nie mogę ruszyć kursorem, który zatrzymał się na środku. Próbowałem zrobić już chyba wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Witam, Jeśli problem występuje również w trybie gry jednoosobowej oznacza to, że problem nie jest spowodowany przez modyfikacje TruckersMP. Spróbuj sprawdzić ustawienia gry, przywróć jej ustawienia domyślne. Sprawdź również ustawienia systemu. Być może jakaś z aktualizacji jest winna. Upewnij się również, że zainstalowane są najnowsze sterowniki myszki. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter~ Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 //Moved to Polish Help section - Pomoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIUPIK Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Witaj, Miałem podobny problem, musisz po prostu zminimalizować grę poprzez przycisk "windows", jeżeli to nie działa to Alt + Tab i następnie wejść znowu do gry i powinno działać. Czasem tak się buguje sama gra (Singleplayer). Jeżeli to nie pomoże, napisz ponownie tutaj, na pewno damy radę rozwiązać twój problem. Pozdrawiam Jeżeli w jakiś sposób pomogłem, zostaw + Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali. Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind Regards, Ali. TruckersMP Senior Support Manager TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Witam, Wygląda na to że twój wątek jest od bardzo dawna w nieaktywnych, przenoszę go do nierozwiązanych. Z poważaniem, [G-P-N] PolskiBelgia6 TruckersMP Trial Support //przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts