Wiesi3k Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Witam, problem polega na tym że nie widzę żadnych serwerów po zalogowaniu się do multiplayera https://imgur.com/a/mWSWk6n Próbowałem wielokrotnie reinstal gry jak i launchera mp i nic nie pomogło. Reset routera był również robiony. Dzień wcześniej było wszystko ok. Prosiłbym o w miarę szybką pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Witam, Na samym początku: Zamknij launcher TruckersMP. Zaznacz ikonkę Launchera, kliknij prawym i wybierz "Uruchom jako administrator". Wciśnij F1 i pozwól Launcherowi zainstalować aktualizacje. Jeśli to nie rozwiąże problemu, spróbuj przeinstalować modyfikację TruckersMP pamiętając o tym, aby usunąć pliki związane z modyfikacją. Spróbuj również: Uruchom ponownie komputer. Otwórz Steam i uruchom Euro Truck Simulator 2 / American Truck Simulator. Wybierz opcję „Uruchom z OpenGL (64-bit)” podczas uruchamiania gry. Poczekaj na rozpoczęcie gry i przejedź krótki dystans. Zamknij grę i uruchom ponownie komputer. Uruchom TruckersMP jako Administrator Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Cześć! Spróbuj wyłączyć swojego antywirusa oraz zaporę ogniową i spróbuj wtedy uruchomić launcher TruckersMP. Daj znać, czy po wyłączeniu problem nadal występuje. Pamiętaj, aby z powrotem włączyć antywirusa i zaporę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesi3k Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Żaden z waszych pomysłów nie zadziałał. Sprawdziłem i dziwne jest to że na necie z telefonu mam serwery, na zwykłym już nie. Najwidoczniej mój dostawca poblokował porty i nie ładują się serwery tmp. Sprawę zgłosiłem na infolinie i czekam na odpowiedź od techników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIUPIK Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Witaj, Może być to problem z portami, mój dostawca (UPC, też Multimedia Polska), również miał zablokowane przez co nie mogłem grać na multiplayer w różne gry, nie tylko TruckersMP. W tym wypadku zadzwoniłem na infolinie i po jakimś czasie ich ekipa odblokowała porty. Także odblokowanie portów w twoim wypadku powinno pomóc. Pozdrawiam Jeżeli w jakiś sposób pomogłem, zostaw + Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali. Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind Regards, Ali. TruckersMP Senior Support Manager TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts