xKamil352 Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Witam, mam problem z uruchomieniem aktualizacji TruckersMP, wyskakuje mi przedstawiony błąd i nie mogę nic zrobić. Odinstalowałem już TruckersMP i zainstalowałem na nowo, ets2 zaktualizowany na Steamie, nie biorę udziału w betach, restartowałem komputer i już nie mam pomysłów co mogę więcej zrobić. 1 1
Guest Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Cześć! Nasi deweloperzy zdają sobie sprawę z tego problemu, ale znaleziono rozwiązanie. Zamknij launcher TruckersMP. Zaznacz ikonkę launchera, kliknij prawym i wybierz "Uruchom jako administrator". Wciśnij F1 i pozwól launcherowi zainstalować aktualizacje. Daj znać jeżeli problem nadal będzie występował.
Linciano Posted December 11, 2020 Report Posted December 11, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Ali. Posted December 22, 2020 Report Posted December 22, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
Recommended Posts