Aksoy Log / Eren /15 Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Başlıktakı hatayı alıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim. oyuna sahibim ve kayıtlarda 550 saatim var
0 Rico Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 //topic moved to Turkish Help - Yardım / Destek
0 Aspеct Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Merhaba, Steam gizlilik ayarlarınızı kontrol ediniz.Bütün detayları herkese açık yaptığınızdan emin olun. Bu kısımda tik olmadığını kontrol edin.Kaydedin ve steamınızı tekrardan başlatın.Sorun çözülmüş olması gerekiyor. Saygılarımla, [Demir]´Denizlili.
0 Community Moderation Manager DatSpeed Posted November 28, 2020 Community Moderation Manager Report Posted November 28, 2020 Merhaba @Aksoy Log / Eren /15, Sorunun çözümü için aşağıdaki maddeleri uyguladığınızdan emin olun. - Diğer Kullanıcının Bahsettiği Gibi Steam Gizlilik Ayarlarını Kontrol Ediniz. - Oyunu Aktivasyon Anahtarınız İle Etkinleştirdiğinizden Emin Olun. (Bazı oyunlar bazı durumlarda anahtar isteyebilir.) (Oyun Örnektir.) Eğer Hala Problem Yaşıyorsanız Emin Olmak İçin; - Oyun Dosyalarını Doğrulayın. Steam>Euro Truck Simulator 2>Sağ Tıklayın>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula Eğer problem hala çözülmediyse lütfen bu mesajın altına cevap verin. Hatalarım olduysa affola, Saygılarımla...
0 SkortiL [TR] Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 Merhaba @Aksoy Log / Eren /15, Gerekli cevaplar verilmiştir. Başka sormak istediğiniz var mı? Lütfen bizi bu konuda bilgilendirin! Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 Linciano Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Merhaba, Konunuz, yazılan son yanıttan bu zamana 3 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım. Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. Saygılarımla, Linciano TruckersMP Support Manager //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı
0 Linciano Posted December 11, 2020 Report Posted December 11, 2020 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, Linciano TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı.
Question
Aksoy Log / Eren /15
Başlıktakı hatayı alıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim.
oyuna sahibim ve kayıtlarda 550 saatim var
6 answers to this question
Recommended Posts