Vikter1 Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 Witam, tak jak w tytule, po zainstalowania MP, wybraniu serwera pokazuje mi się menu singleplayer zamiast multi, ścieżki do instalacji się zgadzają, uruchamiałem jako administrator, robiłem reinstall ETR2 oraz TruckersMP ale dalej to samo, beta w właściwościach gry na steam mam na "BRAK - anulowanie udziału we wszystkich betach". Jedyne co mnie zastanawia jest to że w trakcie pobierania aktualizacji pod opcją z ptaszkiem "Euro Truck Simulator 2" była opcja "System" też zaznaczona, nie wiem co to instalowało ale chyba nic istotnego, tak tylko wspominam (screen niżej) To chyba tyle, jeżeli znacie rozwiązanie to proszę o pomoc. Pozdrawiam
Unnamed User Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 Witam. Przeczytałem twój post najdokładniej jak potrafiłem i tylko jedno przychodzi mi do głowy: Włącz grę za pomocą launchera TruckersMP, zaloguj się, wybierz serwer, wybierz profil na którym chcesz grać i kliknij "Jazda". Jak się pojawi czerwony napis w lewym dolnym rogu "Connecting to ... server" podczas wczytywania to znaczy, że wszystko jest dobrze i łączy cię do serwera TruckersMP.
Guest Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 Cześć! Poniższy artykuł może się przydać. Daj znać jeżeli znajdziesz w nim rozwiązanie swojego problemu. https://truckersmp.com/knowledge-base/article/504 Czy przy uruchamianiu Euro Truck Simulator 2 pokazuje się takie okienko?
Linciano Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted December 10, 2020 Report Posted December 10, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts