Mr_HARRY Posted November 12, 2020 Report Posted November 12, 2020 Witam, od dłuższego czasu nie wyświetlają mi się kanały na CB. Gracze słyszą mnie, ja słyszę ich lecz rażące jest dla mnie brak wyświetlanego kanału. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Dodam że reinstalacja gry nie naprawiła tego błędu
0 JJay Posted November 12, 2020 Report Posted November 12, 2020 Witam, Poniższy wątek nie został rozwiązany, jednak informacje w nim zawarte mogą pomóc w rozwiązaniu problemu. Poinformuj nas, czy problem w dalszym ciągu występuje. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
0 Mr_HARRY Posted November 13, 2020 Author Report Posted November 13, 2020 On 11/12/2020 at 9:44 AM, JJay said: Witam, Poniższy wątek nie został rozwiązany, jednak informacje w nim zawarte mogą pomóc w rozwiązaniu problemu. Poinformuj nas, czy problem w dalszym ciągu występuje. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Niestety nic z powyższych nie naprawiło problemu z wyświetlaniem numeru kanału. Jeśli nie ma jakiegoś sposobu na to to trudno. Da się z tym żyć tym bardziej że z dźwiękami jest wszystko Ok.
0 Linciano Posted November 13, 2020 Report Posted November 13, 2020 Witaj! Jest to znany problem. Musisz uruchomić swoją grę z DirectX11, aby to zrobić postępuj zgodnie z punktami poniżej: 1. Otwórz Steam i uruchom ETS2 w trybie singleplayer 2. Pojawi się małe, szare okienko. Wybierz opcję "Launch with DirectX11 (64-bit)". 3. Kontynuuj aż znajdziesz się w ciężarówce, a następnie zapisz swoją grę i wyjdź z niej. 4. Uruchom TruckersMP i sprawdź, czy numery kanałów CB Radia się pojawiły. Daj nam znać, czy Twój problem został rozwiązany! Z poważaniem, Linciano TruckersMP Support
0 Mr_HARRY Posted November 14, 2020 Author Report Posted November 14, 2020 17 hours ago, Linciano said: Witaj! Jest to znany problem. Musisz uruchomić swoją grę z DirectX11, aby to zrobić postępuj zgodnie z punktami poniżej: 1. Otwórz Steam i uruchom ETS2 w trybie singleplayer 2. Pojawi się małe, szare okienko. Wybierz opcję "Launch with DirectX11 (64-bit)". 3. Kontynuuj aż znajdziesz się w ciężarówce, a następnie zapisz swoją grę i wyjdź z niej. 4. Uruchom TruckersMP i sprawdź, czy numery kanałów CB Radia się pojawiły. Daj nam znać, czy Twój problem został rozwiązany! Z poważaniem, Linciano TruckersMP Support Kanaly wyświetlają się poprawnie. Dziekuje za pomoc! Miłego dnia
0 Linciano Posted November 14, 2020 Report Posted November 14, 2020 Witam, Cieszymy się, że problem został rozwiązany. W razie potrzeby nie bój się ponownie z nami skontaktować. Z poważaniem, Linciano TruckersMP Support Manager // Zamykam i przenoszę do Rozwiązanych
Question
Mr_HARRY
Witam, od dłuższego czasu nie wyświetlają mi się kanały na CB. Gracze słyszą mnie, ja słyszę ich lecz rażące jest dla mnie brak wyświetlanego kanału.
Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Dodam że reinstalacja gry nie naprawiła tego błędu
5 answers to this question
Recommended Posts