kfelczyn Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Witam, Posiada któs wiedzę jak skopiować profil ets2 ? Tak,aby wszystko pozostało tylko zmieniła się nazwa profilu i żebym miał dwa profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Witam, Ten wątek powinien pomóc Ci w rozwiązaniu Twojego problemu: Kopiowane profilu odbywa się na tej samej zasadzie co kopiowanie plików. Nie ma w tym niczego trudnego. Powyżej znajdziesz sposób na zmianę nazwy swojego profilu. W razie problemów pytaj śmiało. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubborn. Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 //Moved To Polish Help Section - Pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfelczyn Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 22 hours ago, JJay said: Witam, Ten wątek powinien pomóc Ci w rozwiązaniu Twojego problemu: Kopiowane profilu odbywa się na tej samej zasadzie co kopiowanie plików. Nie ma w tym niczego trudnego. Powyżej znajdziesz sposób na zmianę nazwy swojego profilu. W razie problemów pytaj śmiało. Z poważaniem, JJay Retired Team Member No właśnie nie działa tak poprzez tylko zmiane nazwy profilu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Witam, Czy mógłbyś wytłumaczyć co dokładnie chciałbyś zrobić z profilem? Sama kopia profilu jest prosta. Dla mnie ścieżka dostępu wygląda tak: C:\Users\JJay\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles W folderze profiles znajdują się wszelkie profile utworzone przez nas w grze. Aby skopiować dany profil wystarczy kliknąć na dany folder prawym przyciskiem myszy, a następnie wybrać opcję Kopiuj. Po wykonaniu tej czynności wklejasz folder z profilem w dowolne miejsce. Na ten samej zasadzie działają profile z pobrane z internetu. Wystarczy umieścić dany profil do folderu profiles. Po wejściu do gry będziemy mogli swobodnie korzystać z profilu pobranego z internetu. Samo stworzenie duplikatu profilu nie jest czynnością, która wymaga od nas specjalnych umiejętności. Jednak, wszystko zależy od tego, co zamierzasz zrobić z tym profilem. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfelczyn Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 On 11/10/2020 at 11:48 AM, JJay said: Witam, Czy mógłbyś wytłumaczyć co dokładnie chciałbyś zrobić z profilem? Sama kopia profilu jest prosta. Dla mnie ścieżka dostępu wygląda tak: C:\Users\JJay\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles W folderze profiles znajdują się wszelkie profile utworzone przez nas w grze. Aby skopiować dany profil wystarczy kliknąć na dany folder prawym przyciskiem myszy, a następnie wybrać opcję Kopiuj. Po wykonaniu tej czynności wklejasz folder z profilem w dowolne miejsce. Na ten samej zasadzie działają profile z pobrane z internetu. Wystarczy umieścić dany profil do folderu profiles. Po wejściu do gry będziemy mogli swobodnie korzystać z profilu pobranego z internetu. Samo stworzenie duplikatu profilu nie jest czynnością, która wymaga od nas specjalnych umiejętności. Jednak, wszystko zależy od tego, co zamierzasz zrobić z tym profilem. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Skopiować profil tak, aby mieć dwa profile z róznymi mapami,tylko nie chce tworzyć nowego profilu i zaczynać od początku. Slyszałem że da się tak aby mieć dwa profile z tym samym poziomem garażami przejechanym przegiegiem itd. pod inną nazwą i wtedy mógłbym jeden mieć pod jedną mape a drugi pod inną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Witam, Sprawdź poniższe odnośniki. Znalazłem kilka stron, mam nadzieje, że pomogą. https://www.wykop.pl/wpis/16383911/jaki-folder-musze-skopiowac-z-sejwami-ets2-musze-s/ http://etrucks.pl/thread-45825.html https://www.squirrel.tv/forums/index.php?topic=1075.0 Mam nadzieje, że tym razem trafiłem, a powyższe odnośniki pomogą w rozwiązaniu sprawy. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linciano Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linciano Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts