kozakjuleks Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Witam, mam problem z g29 mocowanie ma bardzo duży opór pomóżcie!!!!!!!!!!!! Witam, mam problem z g29 mocowanie ma bardzo duży opór pomóżcie!!!!!!!!!!!! Witam, mam problem z g29 mocowanie ma bardzo duży opór pomóżcie!!!!!!!!!!!! Witam, mam problem z g29 mocowanie ma bardzo duży opór pomóżcie!!!!!!!!!!!! link do problemu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmreBEKAR Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 //Moved to Polish help section. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Witam, Szczerze nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim problemem. Czy rozglądałeś się za rozwiązaniami na forach? Jeśli nie to warto abyś rozejrzał się trochę po forach dot. tego konkretnego modelu kierownicy. Na internecie jest wiele wątków związanych z kierownicą. Moim zdaniem w środku samej kierownicy mogło nastąpić pęknięcie części, jednak nie jestem producentem tego sprzętu, ani nie znam się na jego budowie. Jak już wspomniałem, poszukaj na forach, a znajdziesz rozwiązanie bardzo sprawnie i szybko. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Niestety to jest norma w G27 czy G29, chociaż G29 nie jest chyba na tyle stare aby mówić o zużyciu. Przykręcone łapy stawiają bardzo duży opór przy odkręcaniu. Jeżeli za mocno przykręcisz, to potem może być problem z odkręceniem tego. Rozwiązaniem jest odkręcanie za pomocą czegoś, co zapewni lepszy chwyt i większe tarcie (w moim przypadku sprawdza się różnego rodzaju szmata kuchenna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linciano Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linciano Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts