Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

pozz od makedonia stari xhambo samp sveta poceo sam da igram i ja ets2 sad cu jos malo mislim za jedan sat pocecu da igram multiplayer nadam se dacemo uspeti uz nasu zajednicu naravno ako me primite da igram sa vama jbg star sam sta da radim

• Upvote 3
  • 3 weeks later...
Posted

Uh nisam se pozdravio,

Aurora

Iz Bosne sam, zivim u Svedsku

Na forumu sam ima 8 mjeseci

Imam link za Bosanske, Hrvatske i Srpske radio stanice u signaturi ako ste zainteresovani

Vozim Scania Streamline

Pozdrav svima

• Upvote 1

Need help? Ask me anything regarding Euro Truck Simulator 2 and Euro Truck Simulator 2 Multiplayer! I Speak: ksdu1BZ.png x4kePui.png j4Bh20f.png 4QDpL1L.png gXILc45.png 405TxXl.png I Understand: lLqk5b5.png GIgj2Ow.png zANQWPE.png syQskDP.png LzW4REA.png

Want me to answer? Quote my post or use @Ediin!

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pozdrav ekipa,

zanima me da li će se raditi restart statsa za sve igrače ?
Da svi idemo ispočetka (sa 0€) tako bi bilo zanimljivije igrati a ne ovako kad svi imaju para ubace save samo ramaju druge :=)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dobro došao, uživaj u vožnji. :)

Hvala. Itekako uživam samo se nadam da će se pronaći rješenje za lag kada se približavam ostalim igračima jer u single player-u furam sve na ultra + 200 scaling bez problema.. I iskreno volio bi da vidim AL (Single Player vozače ubačene u Multiplayer) jer su putevi bukvalno prazni..

76561198076100638.png

• 4 weeks later...
Posted

Pozdrav, i dobrodošao u MP .

Odmah ću ti reći da AI ne očekuj jer neće biti ubačen iz dva velika razloga:

1. već sada imaš lagove kad ti se pojavljuje to malo kamiona (nažalost normalno u MP, morat ćeš se s time pomirit)

2. teško je napravit sinkronizaciju prometa, da bi se ostvarilo praktički bi trebalo igru vrtiti na serverima što traži jako puno resursa i vremena i novca

Ovo je mod, ETS2 nije osmišljen kao multiplayer igra, što automatski ograničava. Imali su problema sa sinkro. samih semafora, vlakovi još nisu skroz usklađeni, a kamo da ubacuju AI automobile, to bi bilo neigrivo.

Inače uživaj u vožnji, možda se koji put sretnemo na cesti :)

• Upvote 1

101970430918.png

76561198023595151.png

• 2 months later...
Posted

Pozdrav drustvo, ja sam nov, tek skoro dobio gift key za ETS 2, a inace sam igrao "standardan" offline.

Pa posto sad imam ETS 2, doduse bez ikakvih DLC-ova (dzep ne dopusta), rekoh da se pridruzim nasim a i ostalim kamiondzijama :)

Steta sto ne mogu da prenesem svoj 44-ti nivo iz "standardne" verzije ali nije tesko skupiti pare za nov pocetak :)

Pozdrav.

Posted

Evo i mene nazad posle duzeg vremena. Obaveze od faxa nisu dopustale vise igre :D

Pozdrav drustvo, ja sam nov, tek skoro dobio gift key za ETS 2, a inace sam igrao "standardan" offline.

Pa posto sad imam ETS 2, doduse bez ikakvih DLC-ova (dzep ne dopusta), rekoh da se pridruzim nasim a i ostalim kamiondzijama :)

Steta sto ne mogu da prenesem svoj 44-ti nivo iz "standardne" verzije ali nije tesko skupiti pare za nov pocetak :)

Pozdrav.

Dobrodosao, ako treba neka pomoc ili zelis da vozimo zajedno mozes me dodati na moj steam profil. Sto se prenosenja levela tice, mozes uvek koristiti Cheat Engine kako za pare tako i za XP.

76561198032972697.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.