Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mp lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • News
    • Development Announcements
  • Information & Support
    • TruckersMP Rules
    • Guides
    • Help
    • Bug Reports
    • Suggestions
    • Recruitment
  • Community
    • General Discussion
    • Hot Topic
    • Discord
    • Companies
    • Community Events
    • Off Topic Discussion
    • Developer Portal
    • Unofficial tools
    • Media
  • International Community
    • Other Languages
  • Archive
    • Archive
    • Trash

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Virtual Trucking Company


VTC Id

 
or  

Known languages


YouTube


Plays.tv


Twitter


Twitch.tv


Hitbox.tv

Found 2 results

  1. Passen_ena_eka_Pelliyan

    Have any Lag Fix for Low end pc ?

    Hello guys I'm playing ets mp with I3 / 4GB Ram / Intel 620. In LOW and HIGH graphics both have 5-9 FPS in Calais . And also same fps both settings . 15 - 30 fps in roads . And too lagging in high population areas and at Night Anyone have any Lag FIX ?? (That case have only in MP no any lag in SP)
  2. RadoBG

    Multiplayer Lags

    Hello, everyone! Well... from about 3 weeks I have problems with playing in the mp mod. My game lags when someone appears next to me and I am wondering what to do. I tried to reduce the graphic to the lowest and despite that I gain soo much fps I still spot lagging...I usually play on Ultra and gain about 60-80 fps on first camera. But when it lags it drops down from 60 to 25 and a second later it goes back to 60....I have very good internet speed which hasnt changed and worked perfectly from a long time and this problem didnt appear because of my internet speed or from my PC. I think its something different or maybe I am wrong. well soo to dont recieve questions about my PC and Internet speed I will give you some info about them. PC: Intel Pentium G3260 1150 3.3GHz Nvidia GTX 1050Ti 8GB RAM 2TB HDD 500 PS Internet speed from the last test which I made moments ago: 16 ping 78.47 download speed 39.15 upload speed. I havent changed nothing... This problem just occocured when I started the 3 weeks ago with no reason and I dont know what to do. Each help is appreciated. Thank you!
×