Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'microphone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • News
    • Development Announcements
  • Information & Support
    • TruckersMP Rules
    • Guides
    • Help
    • Bug Reports
    • Suggestions
    • Recruitment
  • Community
    • General Discussion
    • Hot Topic
    • Discord
    • Companies
    • Community Events
    • Off Topic Discussion
    • Developer Portal
    • Unofficial tools
    • Media
  • International Community
    • Other Languages
  • Archive
    • Archive
    • Trash

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Virtual Trucking Company


Known languages


YouTube


Plays.tv


Twitter


Twitch.tv


Hitbox.tv

Found 3 results

  1. Hello mates, i'm trying to solve a problem for over 2 evenings now regarding the "cb voice" command, normally as i've seen on several posts, that command should be "x" button. but for some unknown reason, seems it's not working at all... Microphone works fine on any other program and in windows settings, the thing is, even if the microphone is not working i guess i should still see the icon show up when i press "x" right? i've been trying all mentionned (as far as i have found them) like: Make sure that the correct device is selected in Steam> Settings> Communication> Voice recorder, then test the microphone from the same place. Open the game. On the desktop, right click on the speaker icon in the bottom right corner of the following launch bar and come to the "Recording Devices" section. Make only one selected. Press "TAB" key in the game and try to make Voice Chat settings from Settings Steam > Settings > Contact > Sound Recorder make sure that the correct device is selected here. Try to uninstall the drivers sound (Realtek) remove. Download and install again Try turning up the volume. Go Tab > Settings > Sounds a have a play with the sound levels "My Documents-ETS2MP" can you delete the folder and try again Run the multiplayer mod as admin I have also tried to delete truckersmp (personal files as well) and reinstal, as well as ets2 and i just can't find the problem :-( Even tried by removing my config & command files in my documents... that "x" button is just not working in game (has not been allocated either by another function) though it's working as i'm using here in the teXt. any more ideas are welcome, cheers ;-)
  2. How can i check if my microphone works properly and other players can hear me? I was using my CB to say "Hi" but i never got a reply. At least they were using CB to wish me GL while i was using my headlights. If it doesnt work how can i fix it?
  3. vanliden

    Voice chat

    Hello there to all of u truckers ! Im new here and i have a problem with the voice chat . I readed already that the default button to use voice chat is "X" , however when im pressing it the camera is moving around my vehicle . My microphone is set properly in windows , therefore i don't know what might be the problem. I also was trying to use "v" key and also it didn't work . Can any1 help me ?Thanks in advance
×