Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gpu'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • News
    • Development Announcements
  • Information & Support
    • TruckersMP Rules
    • Guides
    • Help
    • Bug Reports
    • Suggestions
    • Recruitment
  • Community
    • General Discussion
    • Hot Topic
    • Discord
    • Companies
    • Community Events
    • Off Topic Discussion
    • Developer Portal
    • Unofficial tools
    • Media
  • International Community
    • Other Languages
  • Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Known languages


TruckersMP ID

 
or  

VTC Name


VTC ID

 
or  

YouTube


Plays.tv


Twitter


Twitch.tv


Hitbox.tv

Found 4 results

  1. Hello, I have started playing Euro Truck a week ago and started playing Multi Player 2 days ago. I have no problems playing Single Player over 100 fps stable but in Multi Player my game freezes for 0.5 secs whenever i get someone at "Players near to you" tab. Tried lots of things none of them solved my problem. There is a ingame video to show you what is happening link below. I am using wi-fi not ethernet but I am not sure if thats the problem. I have 100 mbts download and 5 mbts upload. Before you ask my drivers are up to date and i will share my computers specs down below. My computer using all 8 cores and not on power save mode. Graphics doesn't matter it happens even in lowest resolution. I have this stuttering propblem only ETS2 MP right now but i had stuttering on CS:GO before they relased panorama update, that fixed it. 3 Year Old Gaming Laptop ASUS G550JK OS: Windows 10 Home Single Language 64-bit (6.2, Build 9200) CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz GPU1: GeForce GTX 850M on GM107-A GPU GPU2: Intel(R) HD Graphics 4600 RAM: 8GB Ingame footage: https://mega.nz/#!Zg4iXSwZ!f6qx_cchxTajkzzqwIBk4UlEJG935nRXiDKreDh_2qE
  2. When i play ATS (without MP) i play normally with 33% CPU and 24%GPU. sorry for my bad english.
  3. Hey guys! I've been struggling with this issue for way to long, so I've decided to ask here on the forums for some help. My AA (Anti-Aliasing, MLAA ingame) is just very poor wherever I go in ETS2, I will post a picture down below. My current GPU is a HD6950 from AMD (ancient, bit still pretty decent ^^). This image shows how things look far away from my truck. When I move the camera or drive my truck the 'pixels' move which makes the game look very ugly. :c Does anyone have a fix for this issue? (which works in Multiplayer) Oh, and all settings are currently on ultra (also AA). Thank you! Joey
  4. I've searched Google and YouTube for game play with the card that I have myself and everyone else can play ETS 2 or whatever game on ultra settings and they can run it perfectly fine with good fps, I can run ETS 2 with low shading and most everything else on low - medium (mainly low) and I get 22 - 27 fps normally. Is this something with my card or is my CPU not fast enough to read it. I have a i5 3570k CPU.
×
×
  • Create New...