Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bootcamp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • News
    • Development Announcements
    • Official TruckersMP Events
  • Information & Support
    • TruckersMP Rules
    • Guides
    • Help
    • Confirmed Bugs
    • Suggestions
    • Recruitment
  • Community
    • Discussion
    • Hot Topic
    • VTC System
    • Event System
    • Discord
    • Developer Portal
    • Unofficial tools
    • Media
  • International Community
    • Other Languages
  • Archive
    • Archive
    • Trash

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Forum Title (obsolete)


Location


Interests


Known languages


VTC Name


TruckersMP ID

 
or  

VTC ID

 
or  

VTC Logo


VTC Role


Twitch


Twitter


Facebook


World Of Trucks


YouTube

Found 1 result

  1. Hello! I recently reinstalled Bootcamp (due to the fact my mac couldn't work out where it was) and installed ets2 and truckersmp. Keep in mind since this is a recent installation, there is no malware present, only things installed are graphics drivers, steam, truckersmp, and MSI afterburner. My laptop specs is 8GB ram, 1GB VRAM GeForce 650M. I am using an external SSD, Samsung 860 Evo to store ets2. BOOTCAMP is basically running Windows 10 on a Mac, keep in mind I am not saying "MacOS". Now time to get down to the problem. My game (on windows 10) was silky smooth after installation. I had to lower the graphics quality for optimal performance. Windows (10) recently automatically updated. I restarted the computer, started up ets2, and it seems there is a lot of stuttering. Before the update, my resolution was 2880x1800 and low/medium graphics. (Mostly low). After the update, I have to change my resolution to 720p, change all settings to low/disabled. Even now there is still slight stuttering. Does anyone know how to fix this problem?. This is because this is a new installation with 10 or fewer applications. I have also optimized settings in windows from the tutorial on the forums, ie turning superfetch off, prerender 1. I have done all the things in that post. On MacOS, ets2 silky smooth with medium settings, and my native resolution, 2880 x 1800.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.