Jump to content

ChrisJK(FIN)

Veteran Driver V
 TruckersMP Profile
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About ChrisJK(FIN)

Profile Information

 • Known languages
  Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ChrisJK(FIN)'s Achievements

 • One Month Later
 • One Year On
 • Old Timer

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hyvin hauskaa että potkii pihalle koko ajan palvelimelta vaikka ainakaan minun koneessa, yhteyksissä ei ole mitään vikaa.
 2. sing, se oli kylläkin hieman pilke silmä kulmassa kirjoitettu, paitsi se loppukysymys.
 3. Että rekka pääsee aina maasta toiseen alle minuutin tarkastuksella? Varsinkin Calais to britteihin odottaisi että tarkastus kestää ainakin viisi minuuttia hieman realismia kiitos. Niin kysymys tulee tässä että oletteko aina päässeet maasta toiseen ilman mitään hankaluuksia, tai ATS, ollut ongelmia painotarkastuksien kanssa?
 4. Nyt on talvimodi asennettu ja ihan hienohan se on. Oli tietysti pakko kokeilla vähän ja vetää käsijarru päälle 100km vauhdissa ja iloisesti lähti nuppi pyörimään, hienoa. :) (en aiheuttanut vaaraa ei ollut muita lähistöllä)
 5. Tsiisus pääsin sieltä ja miksi ne huutaa mikkiin ihan mitä sattuu no sitä f-wordia ainakin? Pakko yrittää itse kuitenkin käyttäytyä vaikka välillä haluttaa sanoa takaisin.
 6. Joudun ihan tosi ajamaan Calaisista ulos off-linessa ei sieltä muuten taida päästä. Ryttäävät rekkani lunastukseen ja jo kolmannen kerran yhdesti pääsin melkein rajalle. Haluttaisi luovuttaa mutta yritän vielä. Missähän muualla on levotonta jengiä että tiedän välttää niitä paikkoja?
 7. Moi kaikille. Voisin minäkin tulla eli sitä reittiä sitten kehiin. Pitää käydä täällä palstalla vähän useammin tsekkaamassa. Komeampaa on tietysti mennä vaunun kanssa.
 8. Voi olla, ainakin Berlin, Dam muistakaa moikata tai ainakin töötätä. Hieman raporttia convoysta se oli todella siisti vaikka ruuhkaa olikin taisi jo adminikin komennella että move! Yhtään kertaa ei törmätty ainakaan minuun tosin öh, itse olin törmätä edellä ajavaan koukkasin maaston kautta tielle joka aiheutti pirteän tööttirumban. En jaksanut ajaa loppuun ja kun vielä ajoin harhaan niin, ja mikä olikaan väsymyksen simulointi ihan turha toiminto sitä ei tarvitse simuloida. Voisin ehdottaa convoyta ihan erityisesti Suomalaisille mutta toki kaikki tervetulleita mutta että pidettäisi yhteyttä teamspeakillä tai cb:llä. Tukholma to Berlin eli ei kovin pitkää ikäänkuin testimielessä tai jotain. ps. Mikä mahtaa olla päivitys kun tulee steamistä GtaV:lle 2,2gigaa?
 9. Olikos se se Italyn keikka Torino ja oli sama matka? Taisin kiljua jotain että "hello Finland" Ajelen ETS2 ja ATS yleensä aina EU2:lla.
 10. Sitä vielä ajattelin sanoa etten ole kovin paljoa panostanut profiiliin ehkä joku voisi neuvoa minua siinä.
 11. http://truckersmp.com/en_US/blog/22 Aiotteko osallistua? Kirjoitan ensimmäistä kertaa ja täräytin kerralla uuden aiheen ihan piruillessaan, olisi muutenkin kiva vaihtaa kuulumisia. Ajelen ChrisJK(FIN) ets2 ja Ats:llä ja olisi kiva jos joku moikkais ja ihan suomen kielellä. Ets2:lla minulla on Suomen liput mersussa peilien vieressä molemmin puolin. En ole kovin kokenut kuski mutta harvemmin tulee kolareita joihin itse syyllinen. Tämä tällä kertaa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.