Jump to content

#FEAR

Veteran Driver V
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

About #FEAR

 • Birthday 06/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finland
 • Preferred Trucks
  Volvo
 • Known languages
  Finland & English

TruckersMP Information

 • VTC Name
  ESL™

Recent Profile Visitors

1,340 profile views

#FEAR's Achievements

1

Reputation

 1. Now its working fine Thank you very much
 2. So. ETS2 is working fine when i start it from Steam, so does ATS. ATS is working fine from the MP launcher too, but ETS2 is not. Its not showing the SCS loading screens etc, and when its time to pick your profile, my cursor isnt moving anywhere. <-- Keep in mind, this happens only on the MP launcher, not on single player, and only on ETS2. Any ways to fix this? I have uninstalled and installed TruckersMP, so there is no way that im using old launcher (And the ATS is still working tho). My game version is 1.27.2.9s My Launcher version is 1.0.0.4 https://gyazo.com/caab641fe50c75542a213fc96b8e39a9 Here is everything i can see, and the WOT signal is moving, so my game isn crashed..
 3. Ja nyt en tarkoita ketöön eetupuhuu yms yms streamaajia, vaan niitö joita tältä saitilta löytyy
 4. #FEAR

  Suomi- convoy

  Millonkas seuraava convoy on? Ja onko tuota discordia mahdollista vaihtaa TeamSpeakkiin? Discordin paskaan en tule enään eläissäni koskemaan, nimim kaikki ääniasetukset uusiksi kun kerran tuota softaa erehtyi käyttämään
 5. Elikkä, moniko suomalaisista Streamaa ETS/ATS pelatessaan? Itse streamailen lähes jokakerta kun singleä mätän, Tuossa oma linkki https://www.twitch.tv/superpepsi96 Muistakaa linkata myös teidän omat kanavat, niin pääsee seuraamaan, Tällähetkellä Streami alkamssa juuri tuotapikaa. Jos ei muuta, niin tule sanomaan ainaki moi Streamailen myös BF4, CSGO (harvoin, mutta sitäkin joskus), DiRT Rallyä, The crew yms yms ajopelejä.
 6. Tuo sivi on kyllö yllättävän helppo käyttää. 5min perehtymien ja olet jo aika haka siinä hommassa. Suosittelen että teet kokonaan uuden listan, ja lisöilet sinne ne mitö haluat. Itse sain ainakin lisöttyö juuti ne kaikki mitä tarvitsen. Osi sanoist kanavoistahan ei välttämättä toimi, vaikka ne tuolta sivulta löytyykin
 7. Tästä todellapaljon kiitoksia! Täytyypäs alkaa näpertämään
 8. Terve! Löytyykö keneltäkään suomalaisia radiokanava listaa? Aikoinaan kierti (yli 2 vuotta sitten) joku lista netissä, jossa oli listattu todella monta osoitetta (Oli kaikki voicet, nrj, novat yms yms), mutta en tuota listaa tahdo enään mistään löytää. Toki olisi mahdollista etsiä itse kanava kerrallaan, mutta ei jaksa alkaa säheltämään. Anyone?
 9. Harmi kun tuli tämä missattua, kun rattikin tuli myytyä(Ja kovo hajos) Kattoo jos nyt ensviikolla sais korvaavan ratin hyppysiin niin laitellaan vaikka convoy pystyyn jos löytyy osallistujia?
 10. Juu eiköhän me vielä uudet ajelut saada aikaseksi vaikka ensiviikolle
 11. Onkos se TruckBro tulossa? 5 minuuttia ja lähetään ajamaan.
 12. Mulla ei ole itellä reitille niinkään väliä, voin kiskoo kärryä vaikka ilman palkkaakin, ei se kummosta lovea tienestiin tee
 13. Servuna voitaisiin käyttää tuota EU2, joten varautukaa tulla paikalla senverran ajoissa että gueue voi viedä jokusen minuutin
 14. Meikän tunnistaa valkosesta scaniasta, jossa vihreepunanen tägi kyljessä, suomen ja brittien lippu, ESL sekä FIN tagit nimessä (Ja koska kyrillisillä kirjaimilla nimi, niin ingamessa lukee kysymysmerkkeinä samanlailla kun foorumillakin)
 15. Olisko sitten kokoontuminen vaikka 19 aikaan Bordeauxin korjaamolla?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.