Jump to content

Certified_Trucker

Veteran Driver III
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Truck?

About Certified_Trucker

  • Rank
    1t Caravan

Recent Profile Visitors

331 profile views
  1. Hello all, Background: Due to the installation of my ETS & ATS being on a different drive I have set the launch options on my steam for both my games to direct the game to the appropriate place to look for saves using the "-homedir" statement. I notice with this my game runs smoother and much less lag spikes occur. Question: On the old multiplayer I could pass these launch options. However, with the new launcher.exe I am unable to do so. I have tried to Google to no available solution. Many thanks, Certified_Trucker
  2. Hello all, I would like to thank you for taking the time to reply. I have solved the issue by clearing all traces of TruckersMP and reinstalling ETS2, somehow it worked and solved the issue. I also think that the cause of this was that I tried to download the update the day it was released and I think the servers were overwhelmed. The download speeds are now true and correct. Best regards, Certified_Trucker
  3. Hi guys I have attached my speed test and the results are good, I have done a ipconfig /release and renew. I currently have TruckersMP installed on me SSD and have tried installing it on my hard disk and it has made no difference.
  4. Hello all, I have been having problems with the launcher and it is that the download speeds are freaking ridiculous. I have a 1 Gbps connection and yet the launcher is failing to download, even if it downloads the updates it would be at a snails paste. Occasionally I would get the error "An exception occurred during a WebClient request. Press OK to retry.", I never had such problems before this launcher was introduced. I have tried reinstalling TruckersMP, deleting all traces of TruckersMP from my system, re-downloading/installing the launcher. Nothing has worked, I even tried changing my DNS (Google 8.8.8.8) and forcing a Proxy from my ISP. I even disabled my anti-virus Firewall and enabling/disabling Windows Firewall. I completely have given up on this launcher thing. Your help and assistance is greatly appreciated in resolving this issue. Many thanks, Certified_Trucker
  5. Hi Aaron & Harv, I would like to thank both of you for your time and patience in helping me to troubleshoot the issue. Basically I found out that it was my mistake and the issue was Fanaled would work in 32bit but not on 64bit, based on that ETS2 MP now runs 64bit hence the mod did not work. I did not troubleshooting and went to the log files of ETS2 and found out that the plugin was not loading and throwing an error (<ERROR> unable to load: 0000007E). I did some Googling and found out that I needed to install some runtimes from Microsoft and I am pleased to report that Fanaleds works like a charm now. I am really sorry in causing so much trouble. Links to the Microsoft runtimes: 32bit: https://www.microsoft.com/de-de/download/details.aspx?id=8328 64bit: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523 Credits to where I found the fix from: http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=109&t=165536&start=10 This topic can now be move to the resolved section. Many thanks, ETS2 MP Trucker
  6. Hi, if I am not mistaken what you are facing is a normal issue. The thing is that when you play ATS/ETS in single player mode the game has its own time running. However, when you go online there is a conflict with the timing. I assume you are using the same profile for single player and multiplayer, hence when the profile is used over on multiplayer your client/game is being synced with the multiplayer's server. This explains the speed up in time and therefore making your hired drivers seem like they are on steroids and I assume that is how you got your maxed driver ratings and 4 million dollars.
  7. Hi aaron, I have the plugins installed on the ets2 x86 and x64 bin folders, it works fine in single player. However after following your instructions I am still unable to get it working on ETS2 MP. Many thanks, ETS2 MP Trucker
  8. Hello Truckers, I just installed Fanaled for my Logitech G27 and it works in single player. However, the story changes when I load multiplayer. The warning for the plugin does not pop up and the LEDS just won't light up. Any help would be greatly appriciated. Regards, ETS2 MP Trucker
×
×
  • Create New...