Jump to content

[1]Detrox

Veteran Driver VII
 TruckersMP Profile
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About [1]Detrox

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Preferred Trucks
  Scania
 • Known languages
  EN

Recent Profile Visitors

1827 profile views

[1]Detrox's Achievements

 • One Month Later
 • One Year On
 • Old Timer

Recent Badges

1

Reputation

 1. Recomand Comunitatea RO.EVO TRANS
 2. Salut Andrei aplica pe forum https://roelitezone.mistforums.com/thread/recrutari-457114 Inainte de a aplica este necesar sa stiti cateva lucruri despre RO.Elite.Zone detali pe forum.
 3. Buna ziua si bine ai venit pe forum truckersmp : RO.Elite.Zone In primul rand dorim sa va aducem la cunostinta cateva lucruri care cladesc aceasta firma! Firma RO.Elite.Zone este o firma de Euro Truck Simulator 2 si American Truck Simulator Multiplayer! Firma RO.Elite.Zone este locul potrivit in care poti sa iti petreci timpul liber alaturi de prieteni si alaturi de colegii din firma. Aici timpul pe care il petreci inseamna relaxare totala,ceea ce si merita orice jucator de ETS2/ATS. Firma noastra urmeaza viitorul unei firme virtuale de succes cu ajutorul membrilor nostri care ne ajutam sa ajungem ce ne-am propus. Toti membri firmei sunt oameni care stiu sa se respecte intre ei,dandu-si silinta pentru colegii noi ca sa se poata acomoda foarte repede in comunitatea noatra. In al doilea rand dorim sa va mai aducem la cunostinta si persoanele din conducere care doresc ca aceasta firma sa aiba un viitor stralucit. Fondator Detrox al firmei care discuta cu fiecare angajat in parte daca au probleme sau daca au neclaritati sunt Detrox,Alyn. Si bineinteles Moderator Alyn,Helper Nicu ,Tester Vio al firmei care contribuie intr-o buna masura la functionarea si respectarea regulilor pe care fiecare sofer trebuie sa le respecte. Daca vrei sa te alaturi si tu firmei noastre esti rugat sa contactezi persoana;Detrox,sau ne poti gasii pe grupul nostru de Facebook "RO.Elite.Zone" sau pe site-ul nostru https://ro-elite-zone.webnode.ro Va multumim de atentia acordata si va asteptam in comunitatea noastra! Redeschiderea 30.03.2018 martie Servers Discord RO.Elite.Zone Site-ul nostru https://ro-elite-zone.webnode.ro Grupul nostru de Facebook Facebook R.E.Z Grupul nostru de Steam Grup steam Forum-ul nostru RO.Elite.Zone
 4. RO.Tera.Trafic de azi are Site http://ro-terra-trafic.webnode.ro nu ezita sa acesezi.
 5. Salutare baiete!

 6. Please solve too many crashed FATAL ERROR Thank you for understanding
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.