Jump to content

Adita_Adr

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Adita_Adr

 1. Adita_Adr

  RomaniaLGT

  @RazVaN2104Multumim !
 2. Adita_Adr

  RomaniaLGT

  @RomanasuMultumim !
 3. Adita_Adr

  RomaniaLGT

  @JohnMR Multumim !!!
 4. Adita_Adr

  RomaniaLGT

  @WhiteTiger_TMP @Sgt Salt @~Ciprian-Ionut~ Multumim !!
 5. Adita_Adr

  RomaniaLGT

  Salutare si bine te-am gasit. Firma Romania LGT recruteaza: - Membri cu cei 7 ani de acasa!!! - Membri seriosi!!! - Membri activi!!! - Cu experienta sau fara experienta!!! - Membrii cu varsta minima de 16 ani pentru o intelegere cat mai buna !! In comunitatea noastra gasesti: - Un staff matur si membri civilizati ! - Persoane din staff on la orice ora pentru a te ajuta cu cea mai mica problema sau pentru ati raspunde la intrebari ! - Comunitatea mai detine si un server de Metin2 ! Unde ne puteti gasii? - Discord: https://discord.gg/hQjKTfB - Steam: https://trucksbook.eu/company/26413 - TruckBooks: https://steamcommunity.com/groups/ROLGT - Facebook: https://www.facebook.com/groups/186495165570089/ - Forum & Site: http://romanialgt.ro/forum & http://romanialgt.ro/ - TruckersMP: https://truckersmp.com/vtc/756 Va uram o zi frumoasa si drumuri bune tuturor!!!
 6. Succes cu comunitatea !
 7. Adita_Adr

  ALFA TRANS

  Salutare Dragi colegi ! Am sa va prezint o firma de nota 10 cu oameni care se respecta si cu bunul simt ! Care este scopul nostru ? - Scopul nostru este sa devenim o comunitatea maricica ! Ce fel de membri cautam ? - Cautam membri care au bunul simt ! - Cautam membri cu cei 7 ani de acasa ! - Cautam membri seriosi si activi ! Cu ce se ocupa firma ? - Firma se ocupa cu convoaiele saptamanale si distractie care le oferim membrilor zilnic ! - Lunar se vor da premii de catre mine membrilor ce fac KM pe TrucksBook si celor activi ! Cine este la conducerea Companiei ? - Fondatorul principal care a infintat compania tavi#9114 Unde ne puteti gasi ? - Steam: https://steamcommunity.com/gid/103582791463582518 - FaceBook: https://www.facebook.com/groups/292152461677824/ - Discord: https://discord.gg/uDmMUZM - TrucksBook: https://trucksbook.eu/company/43429 VA ASTEPTAM CU DRAG IN COMPANIA SA NE DISTRAM CU TOTI IMPREUNA !!!
 8. @WhiteTiger_TMPMultumim!!
 9. 【】═════════════════════════════════════════════════ஜ۩【ROMANIA VIRTUAL】۩ஜ════════════════════════════════════════════════【】 【】Comunitatea ROMANIA VIRTUAL recruteaza membri seriosi, cu cei 7 ani de acasa, cu sau fara experienta, avem helper si fondatori ce va pot ajuta la orice ora!!【】 【】Pentru mult mai multe detalii va asteptam pe DISCOR-UL de mai jos!!【】 【】Lucram cu TRUCKSBOOK pentru KM(kilometri) si pentru convoaie!!【】 【】Avem 2 pagini officiale pe care le folosim, acelea fiind FACEBOOK & STEAM!!【】 【】═════════════════════════════════════════════════ஜ۩【ROMANIA VIRTUAL】۩ஜ════════════════════════════════════════════════【】 【】▹DISCORD: https://discord.io/ROMANIAVIRTUAL 【】▹FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/401322350420021/ 【】▹TRUCKSBOOK: https://trucksbook.eu/company/42843 【】▹STEAM:https://steamcommunity.com/groups/romaniavirtual 【】═════════════════════════════════════════════════ஜ۩【ROMANIA VIRTUAL】۩ஜ════════════════════════════════════════════════【】 【】ROMANIA VIRTUAL va ureaza drumuri bune , o zi/seara buna!!【】
 10. Adita_Adr

  Romania Delivery

  Misto ideile si mult succes in continuare la convoaie si spor cu firma!!
 11. Adita_Adr

  RoMix recruteaza

  Bafta cu comunitatea si mult succes in continuare la convoaie!!
 12. Salutare si bine te-am gasit. Firma RO LGT recruteaza: - Membri cu cei 7 ani de acasa!!! - Membri seriosi!!! - Membri activi!!! - Cu experienta sau fara experienta!!! In comunitatea noastra gasesti: - Un staff matur si membri civilizati!! - Persoane din staff on la orice ora pentru a te ajuta cu cea mai mica problema sau pentru ati raspunde la intrebarii!!! Unde ne puteti gasii? - Discord: https://discord.gg/f6V7m2R - Steam: https://steamcommunity.com/groups/ROLGT - TruckBooks: https://trucksbook.eu/company/26413 - Facebook: https://www.facebook.com/groups/186495165570089/ Va uram o zi frumoasa si drumuri bune tuturor!!!
×
×
 • Create New...