Jump to content

Briannospam

Members
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Truck?

1 Follower

About Briannospam

 • Rank
  No Cargo
 • Birthday 10/31/1957

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Denmark
 • Preferred Trucks
  DAF
  Scania
  Volvo
 • Known languages
  Danish and not perfect english

External Websites

 • World Of Trucks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Briannospam

  Dansker som stadig spiller? :)

  Jeg har også været ved at køre lidt efter opgraderingen til 1.32 - også med egen trailer, og det virker fint.... bortset fra at jeg ikke gider køre rundt med den samme trailer hele tiden, jeg testede bare om det virkede. Jeg har endda også prøvet at deltage i en Konvoj fra Amsterdam til Kiel... Det var ærlig talt noget af en skuffelse. Jeg ved ikke hvor mange biler der var med, men jeg gætter på ca. 30-40 stk.? Vi var ikke kommet ret langt før det første uheld skete. Kort efter vi har forladt Amsterdam kommer der en frakørsel (hvor vi ikke skal ned af!), og der holder lederen og spærrer frakørslen - fint nok skulle man vel tro? Men ak nej, af en eller anden grund stopper folk der, og jeg er lige standset bag den bageste lastbil... BANG bliver jeg påkørt bagfra så hårdt at min lastbil slynges op på autoværnet i venstre side så jeg hænger fast der, og bliver nødt til at tilkalde en kranvogn til at trække mig tilbage til Amsterdam, og får også en del skader fik jeg jo også. Nåh, vi var jo ikke kommet ret langt, så jeg får repareret og indhenter konvojen et stykke længere ude og herefter blev jeg heldigvis ikke impliceret i flere uheld, men jeg så da flere der var kommet galt afsted (væltede på vejen eller kørt af vejen). Jeg bemærkede også 2-3 biler der bevægede sig på en besynderlig måde? - i stedet for at køre fremad i jævn fart, rykkede de frem og tilbage i ret store ryk (mindst 10 meter pr. ryk) - Men om det var dem der havde lags, eller mig der havde lags ved jeg ikke? Hvis dette er en normal oplevelse af en konvoj, er konvojer ikke noget jeg gider deltage i igen.
 2. Briannospam

  Dansk CB Radio Channel?

  Da CB radioen kun har meget begrænset rækkevidde synes jeg umiddelbart ikke at den kan bruges til ret meget andet end til at identificere hvem der lige har ramt en, hvis man er blevet ramt af en anden spiller... - og jeg går ud fra at det vil kræve at man så er på samme kanal som den pågældende spiller? Da det i mine øjne ser ud til at være meget få danskere som spiller mp, var det måske mere smart at bruge et andet medie, f.eks. Discord. På Discord burde jeg findes som Briannospam hvis nogen skulle være interesseret (Jeg har dog endnu ingen venner på Discord, så jeg aner faktisk ikke om det virker eller hvor godt det er, jeg har kun fået det anbefalet af en af mine sønner )
 3. Briannospam

  Dansker som stadig spiller? :)

  Jeg kommer ikke til at køre mp igen før end de har opgraderet til 1.32, beklager.
 4. Briannospam

  Danskere, rapportér!

  Hvis de nu kunne lave det sådan at man ikke kan slippe for at få skader hvis man kører galt, tror jeg at det ville sætte en stopper for at der er nogle der med vilje kører ind i andre. - eller det burde i alt fald kunne kraftigt begrænse disse vandalers aktivitet når de også selv får skader og derfor vil være nødt til at søge værksted når deres lastbil er skadet for meget til at de bare kan køre videre.
 5. Briannospam

  Er der mon bare lidt liv her?

  Tak for rådet ang. DLC. områder, der har jeg da heldigvis dem alle, så det råd vil jeg da lige have in mente i alt fald her i begyndelsen
 6. Briannospam

  Er der mon bare lidt liv her?

  Hejsa hejsahejsahejsa Uha, det lød da godt nok temmelig tomt, der var jo ligefrem ekko? Nå, jeg prøver alligevel, så går tiden da med det. Efter alene at have spillet ETS2 i mere end 2 år har jeg nu endelig fået taget mig sammen til, og samlet mod til, at forsøge at installere Truckersmp (med lidt besvær) og afprøve det. Jeg har nu prøvet nogle få ture på forskellige servere og først på den sidste tur havde jeg et lille uheld... en anden spiller overhalede mig på højre side på den tyske autostrada hvor jeg kørte 80 km/t i midtersporet pga at det højre spor snart blev til en afkørsel. Den anden spillers trailer ramte min lastbil så jeg blev presset over mod autoværnet til venstre. - Heldigvis undgik jeg at ramme det autoværn og desuden tog min trailer ingen skade og min lastbil blev "kun" skadet 1%. På de få ture jeg har kørt, har jeg fået det indtryk at det tilsyneladende mere er reglen end undtagelsen at folk ikke overholder fartgrænserne? - i alt fald blev jeg flere gange overhalet af både enkelte lastbiler, vogntog og små konvojer (op til 5-6 biler), og enkelte af dem kørte efter min bedømmelse langt over 100? - hmmm Truckersmp er måske en variant af Monte Carlo eller Indianapolis race eller sådan noget.. bare for lastbiler? Nå, never mind, jeg har da ikke helt mistet modet på trods af disse fartgale spillere, de fleste af dem kunne da heldigvis finde ud af bare at overhale mig lovlydige gamle tosse der holdt mig til fartgrænserne. Men... Der er nu ikke meget sjov ved at køre solo i et multiplayer spil. Derfor håber jeg at jeg af denne vej kan finde nogle danske venner at køre sammen med engang imellem... og jeg overvejer da også om det måske kunne gøre spillet lidt sjovere/mere interessant hvis jeg tilsluttede mig et virtuelt firma (hvis der ellers findes nogle danske virtuelle firmaer)? - Jeg kan se at der er masser af udenlandske firmaer, men det er måske ikke lige noget for mig, da mit engelske ikke ligefrem er perfekt selv om jeg forstår det meste af hvad jeg læser og folk som regel forstår meningen med hvad jeg siger/skriver. Eventuelle for spillet relevante oplysninger om mig og min lastbil kan findes flere steder, bl.a. på min Steamprofil: https://steamcommunity.com/id/Briannospam/ og min World of Trucks profil: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=1295859
×