Jump to content

Ric Mad Mix [BR]

Veteran Driver
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ric Mad Mix [BR]

  1. Hi @Diesel-NL, Please check my 2 posts below and see if it works for you.
  2. Olá @Fleoow, Hi @Fleoow, Eu tive esse problema no passado e te passo abaixo 2 soluções possíveis para seu problema em outro tópico que respondi. I had this problem in the past and please see below 2 possible solutions for your problem that I replied in another topic. Solution 1: Solution 2:
  3. Launch Truckersmp. On Login screen, before you enter you email and password, open in-game settings. Disable Development logging. Disable Season effects. Apply, OK. Now login to server and let us know if it is working. Regards.
  4. Try this. Lauch TruckersMP. Before you Log in, open in-game settings (see picture below). On general TAB, disable Development loggin and disable Season effects. Click Apply and OK. Now, login to the game, choose the server and check if the game will run.
  5. Hi @[ETS2MPI_494] Edy Tirto S Try this. Lauch TruckersMP. Before you Log in, open in-game settings (see picture below). On general TAB, disable Development loggin and disable Season effects. Click Apply and OK. Now, log in to the game, choose the server and check if the game will run.
  6. Hi @SJ Yeung. I think it is the same problem I had yesterday. Please read my post to confirm if you are facing the same problem. If this is your problem, it could be internet connection. But for me, after I solve the problem, it happened again, so I followed other tip they answered in my post, as I show to you below. Open in-game settings on Truckers MP before you log in. Once you open the settings, on General TAB, disable Development logging. Apply, Ok, log in to server you want and when you press Drive everything should be working now. Let us know if it works.
  7. Hello @[FC-CC] ReaPeR You bet. I am satisfied with all the answers. I am new on TMP but I have to say that people here really help each other. It is really good for a Forum. Congrats.
  8. Once again, I thank all you guys for helping me. After reading all the answers, specially from @DJFrontier, I guess the problem is not increase FPS by changing setups, but internet connection issues, causing this low FPS while loading the game. The main reason that makes me believe this is the problem, is because I could connect to American server whithout any problem. Only when I tried to connect to European server the problems happened. Also, I did not change any kind of setup, resolution, nothing related to graphics, before the problem begins. Last but not least, all of sudden I can connect to European server again. Dont ask me why and how it changed. I did nothing.
  9. Dear all. I've been playing TMP for a while, I had crash problems sometimes (always solved), but since yesterday something new happend to me and I can't find a answer. The problem this time starts when the screen "connecting to [server]" shows up. The game starts to load, the connection is stablished and before my truck shows up in last position the game was saved (while still loading), my FPS goes to "amazing" 1. It takes forever to load the game (if I am not auto kicked before), and even if the game loads, stills 1 FPS. For some reason, this problem happens when I connect to any of european server, no matter if some one is near to me or not. I've tried american server and I had no problem. When I can see my truck and open TAB, my ping is the usual before this problem (248 ~ 260). American server my ping is around 150. Steps I've already taken: - Tried single player and game works fine - Reset my router - Changed DNS for 8.8.8.8 and 8.8.4.4 - Problem is the same if my connection is wireless or wired - Launch ETS2 with direcxt (64 bit), drive, save, launch TMP - Checked files integrability - Unistall TMP + regedit + reinstall (administrator) - No graphics resolution changed - Graphic drivers are updated - Tried new profile - Load previous save game My question is: Who can help me? Thanks
  10. Back again. After this post, my problem was fixed for a while. Later when I tried to come back to the MP game, I had the same problem again. So, my new suggestion now (worked for me again), is: After the game stops responding Go to your Euro Truck Simulator 2 directory Open file Game.log Search for error "<ERROR> [dx9] Present failed. [0x88760874]" If you see this error, it will appears several times. The solution I found on steam community, is: Solution: give the graphics card more time to respond How-to: open up the registry (windows key + r -> "regedit" -> OK) go to the following path "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers" create the following new object at this location (right mouse button) "DWORD (32-bit)" -> name it "TdrDelay" -> assign it a value of "10" (decimal) close the registry restart your system You can check the information at https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=379526721 Hope it helps too.
  11. Hello All. I am one of the truckers who have this problem from time to time. So I always search for solutions in the forum and sometimes the problem is solved. This week the problem back again for me and I read somewhere here that most of the reason is related to Directx 9. I have windows 10 installed and directx 12 and could not install directx 9 in my computer. Searching for solutions in microsoft web site, I found this: Hi, I think this is what you need... it is an optional package of DX9-10 files... A lot of games require it... DirectX Runtime June 2010... This is a self extracting package. It will extract after double clicking on it so be sure to note the location where you\it extracted. Then open the folder and double click DXSETUP. http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=8109 So, after download the file, extract and run the program DXSETUP, I can play MP again. I holpe it works for you too.
  12. Dear All. Let me update my "problem". First of all, thank you guys for the support, patience and intention to help me. I will not mult quote the posts, in order to do not make this answer a big text. From 1st answer to last one, I followed and tried all the sugestions mentioned. The solution in my case was MS Visual C++ 2015 was not installed. After I install it, the mp game back to work. Again, thank you all and sorry for some english mistakes. Regards, Ricardo.
  13. Yes, i fixed this problem earlier with these steps. But from yesterday to today, nothing was changed (as fas as i know) and can't play anymore. Talking about graphic card, mine is a onbord intel card. But I can play online in low resolution. I will try it and let you know.
  14. So... Last friday I posted the topic below and everything was going ok, until today. Again, after login in TMP, when press "Drive" the windows desktop shows up, still hear the game sound but never can back to the game. When it first happend, it was solved following the steps mentioned in my previous topic. But now, it is not working. :-( Here I am to ask you guys another help. Regards.
  15. For users reporting when they try to play online, press "drive" and the game goes back to windows desktop. I had the same problem and searched on the forum for solutions. But could not find a final answer if the tips had worked or not. So I followed one of the tips and in my case the game is now working fine online. So, following the steps below, you also can solve your problem: 1. Uninstall TMP via windows 2. Open regedit. Search Truckersmp and delete every result 2.1 Open regedit and now search ETS2MP and delete every result 3. Manually delete any TruckersMP's folder created when laucher was installed 4. Download TMP laucher again 5. Install TMP laucher AS ADMINISTRATOR I hope it works for you too. Regards
×
×
  • Create New...