Jump to content

brnatovic1983

Veteran Driver
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Truck?

About brnatovic1983

 • Rank
  No Cargo

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. kako god druze ne treba da stoji svako ce ga kupit i razocarat. Kako ETS izradjuje svoje igrace. msm to ce neko pomislit.
 2. znaci plati pa cekaj -.- treba da se onda skloni sa marketa.
 3. Kupio sam Paintjob u marketu kod steama za Euro truck 2 Kad sam ga stavio dobio sam odma kick? Ako je to samo za zimu zasto ga niste uklonili kad ste skinuli sneg sa srva? .... nego platis i nista ... imam u inventory kupljenog.
 4. uf dobro je ja mislio vec bananu dobit znaci otvorim za kupovinu kamiona gde god kliknem firmu ono mi da pare koja fora sa time msm. ja znam doprinos kao kad donesu itd.
 5. Cao, posto svi biramo po zelji kamion i uzeo sam trazit kamion od firme do firme i cudna zvuk neki mi se stalno kao da placam nesto par puta to uradio i primetim da mi se novac promenio jel to bug ili svaki put kad biram firmu za kupovinu kamiona dize mi se suma novca? ne zelim vac ban nit da me banuju na srv zbog toga jel to bug ili sta? U uglu desnom vidi te sume novca kako se menjaju .
 6. kako da znam da li su te prikolice itd?
 7. jel to prvo ili drugo kad biram? to max 90?
 8. Cao, Vozio sam na pocetku do 140km na sat i onda je vise ne moze ici ni 90 tacnije 90 max kad sam proverio opcije Dugme mi je bledo nit mogu stiklirat nit unstiklirat U tabu mi je iskljuceno 90km Pomoc kako da popravim to !!! ne mogu preko 90
×
×
 • Create New...