Jump to content

Scotland

Veteran Driver II
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Truck?

About Scotland

  • Rank
    No Cargo
  • Birthday 09/19/1998

Profile Information*

  • Gender
    Male
  • Location
    Scotland
  • Preferred Trucks
    Scania
  • American Garage Location
    California: Los Angeles
  • EU Garage Location
    United Kingdom: Edinburgh
  • Known languages
    English

Recent Profile Visitors

489 profile views
  1. Can anybody tell me how many characters I'm allowed in the in-game tags? Does this include spaces? Thank you very much in advance!
  2. Thanks for all the replies and help! I have gotten it fixed thanks to a friend irl. But I appreciate all the suggestions and support. Cheers!
  3. @Gromm99 I have already tried this multiple times.
  4. @Gromm99 The wheel works fine, it's just the brake I'm having issues with.
  5. It was hidden behind the update window I think... https://gyazo.com/b3be5901901a0b66409347eda46afea6
  6. Is this the driver? Sorry, I'm not amazing with this stuff xD https://gyazo.com/be1633866e848a1eb17ee8770243452c
  7. Thanks again for all the suggestions! I've tried all of this and unfortunately I'm still having the problem. My combine pedals is off (it was never on), mt brake deadzone slider is now to the left and has made no difference, and my controller is set as wheel and not gamepad (however I did try it with gamepad and it didn't work). I don't know why it's doing this
  8. First of all, thanks for all the replies. I've already tried resetting everything and playing about with it. Changing it from inverted to normal just seems to make things worse. Heres a screenshot of my current settings. The yellow bar is full on brake even though I'm not touching it. https://gyazo.com/73da6624f4b138c99d924117af7d2f0a
  9. Hi, I've just got a Logitech G920 and tried playing with it on ETS2 to find that when I take my foot off the accelerator, it automatically brakes. I thought it was my pedals and maybe they were broken so I un-assigned them and tried again. However I'm still having the same issue. It must be in game. Can somebody PLEASE help! I have also attached a clip to show what I mean. At about 0:26 in the video, I take my foot off the accelerator and I'm not touching anything else.
  10. Alright so I'm new to using the forums here so I'm not sure if I've posted this in the correct place. Anyway, I've been using the No Damage Mod in game now for about 8 months. I asked an admin in game first if it would be alright and he did confirm that I'm allowed to use it as long as I'm not using it for trolling or ramming etc. Today I logged in and everything was running as normal UNTIL I opened my No Damage Mod. That's when the game put me in Offline mode. So I tried again but the same thing happened. I have since tried 3 different mods but none work. Can somebody tell me if this feature
×
×
  • Create New...