Jump to content

buksikutya77

Veteran Driver V
  • Content Count

    246
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by buksikutya77

  1. Hy, you can select servers without problems just after that where your profiles listed the mouse not working? You can try deleting the config file in the documents maybe that can solve your problem
  2. About that you got 60% without any collision is a bit weird.... i know there is tear and wear but at 60% you can notice it by that you have engine malfunction... maybe a part of the map got misplaced and you hit it too fast The trailer one it's probably because the trailers got loaded in sooner than the map so they bounced away (but it still not explain for me why I got floating trailers sometimes) but it's a known thing that trailers get spawned at not it's position or it damaged without moving an inch
  3. Hy, have you tried this? Look for the post what EnLight made
  4. You can still play together with the only difference rhat if he doesn't have for example Scandinavia then you can go up there but he/she can't If he/she doesn't have any DLC you can still use the base map just if you go to an area what is closed of for him/her it would look weird that you can be he/she can't cross the X wall
  5. Maybe going off-topic a bit is there a way that if someone make a mod what turn off autosave will be accepted? probably help out a bunch of players
  6. @Allpha. Maybe it's because the game want to save "too much" data down and the game can't handle that well @XanderTrucks Sorry then I'm out since I tried a bunch of thing and none of them worked until @[TUG] Harley recommended this
  7. Hy! I had the same problem a couple of days ago just I found a solution for it, hope it helps to you About turning off you basically you can't you have to rewrite some kind of files but I haven't figured out how to do it, my fix was to start a new profile but maybe something else can help you out
  8. Well there's a difference... there is a forum what is only for Veteran Drivers where Members can't go in And as said above it marks how long have you been registered in here
  9. I don't know that TMP have been changed recently but is it still in the firewall exceptions? It's a known issue that the @ mark is sometimes not working but if you alt tab the game and back it's not working?
  10. Reinstalling the TMP is not a solution this time? Also I would check that where the TMP is looking for ETS2 and ATS And which game are we talking about? ETS or ATS? @MadCowTransport weird it never worked for me...
  11. Mine this: Only the driver version changed since and the 8GB RAM to 16GB
  12. Also if you want to start MP you have to get at least 1 truck because quick jobs don't work in* MP
  13. Looks like @[TUG] Harley's solution worked, thank you so much for that And thanks for @Dzeikob because it took closer to a solution for me, because the freeze time got reduced It can be moved to solved, thank you
  14. Hy! There is a server what not let you drive cars, maybe you accidentally connected there?
  15. You have to log out from all betas because the MP support 1.30.6 now what is the latest from all
  16. I have 20-25% Memory usage and 20% CPU usage while running the game, the GPU is at 100% because i didn't limited it, but even if I limit to 60FPS still I remade a new profile with only 1 truck and bought all the garages now, it's still freeze but at least the time got reduced, so it's probably it has to save down "too much" data If anyone have any more idea then I can try it but if not I will mark @Dzeikob 's answer as "Best answer" and it can be locked
  17. Is the SP is working properly? You don't have any mods enabled? Maybe verifying the game files? Reinstalling the game?
  18. Maybe if you reinstall TMP it can't solve the problem? Is TMP allowed for the firewall? Have you tried running as an admin?
  19. Hy! I'm curious that anyone found a solution for that the autosave freeze the game... I mean under that my game when autosave happens it freeze the whole game for like 3-5 seconds and I can't do anything under that, I stop for others like if i tab out of the game and that can cause that I make them crash into me, it happens in SP, MP, everywhere even in ATS too and i still haven't figured out what can fix it, and I can only find more than 1 year old posts but looked around in the whole Help section, General and Off-topic discussion on ETS2-ATS games but nothing solved my problem.... yet What I tried: Lower the settings as low as possible - didn't work I heard and seen that you have to rewrite some kind of def\editor_data.sii and in it the "autosave_internal" to 0 - didn't work because the game still autosave like nothing changed - didn't work I have Win 10 so i tried with compatibility mode - didn't work I even set up a Virtual Machine for it with Win 7 - Well there the freeze got reduced a bit, like back to 2-3 seconds I tried with admin rights - didn't work Disabled and removed all the mods what I had (Also i don't use the same profile for MP and SP) - didn't work Tried reinstalling the whole game maybe an old mod break it - didn't work Tried reinstalling TMP (because why not) - didn't work Not sure it had anything related to my router but i reset it - didn't work Tried installing on a different drive maybe something wrong with my hard drive - didn't work Tried to free up some space on my hard drive maybe it's because of the lack of space - didn't work Check that I have the latest drivers - I had but didn't changed anything Downloaded older drivers - didn't work So now I ran out of ideas and not really know what other things can be the solution Best regards
  20. TruckerStefan already said that you have to turn back to 1.30.1.3. You can find that if you click in your steam library on ETS2 then properties you can find it in the "Betas" and it will download an around 50MB "downgrade" and you are fine to go
  21. Is it happened after or before an update? What is your game version right now? Because SCS released a new patch what is not compatible with the MP right now
×
×
  • Create New...